IZBODENA DEVOJKA (17) IZ NIŠA IMA TEŠKU ŽIVOTNU PRIČU! Živi sa dve sestre i bratom, majka joj u psihijatrijskoj ustanovi!

IZBODENA DEVOJKA (17) IZ NIŠA IMA TEŠKU ŽIVOTNU PRIČU! Živi sa dve sestre i bratom, majka joj u psihijatrijskoj ustanovi!

 

A.M. (17) koja je danas izbodena u zgradi niškog suda, i koja se srećom nalazi van životne opasnosti, najverovatnije je bila žrtva Blagoja S. zbog navodnog duga koji je njena majka imala prema njemu.

Nezvanično, majka povređene radila je kod ovog čoveka i čuvala mu ženu koja je posle nekoliko godina preminula. Ipak, ona je i posle toga nastavila da obavlja kućne poslove, ali je problem nastao kada je Blagoje tužio ženu zbog navodnog duga.

Prema saznanjima, majka nesrećne devojčice se trenutno nalazi u psihijatrijskoj ustanovi i ne zna da je došlo do incidenta.

Tužba je usledila kada je žena dala otkaz.

Do sukoba je došlo u zgradi suda ispred sudnice broj 50 kada je devojka došla da opravda odsustvo majke, a tamo ju je Blagoje isprskao suzavcem. Kada je devojka počela da vrišti, starac ju je ubo nožem u vrat. Odmah nakon incidenta popio je kiselinu i preminuo.


Devojka se trenutno nalazi na neurohirurgiji u Nišu i nije u životnoj opasnosti.

Povređena devojka ima još dve sestre i jednog brata. Žive kao podstanari, dok im je mama smeštena u psihijatrijskoj ustanovi. Ona još uvek ne zna ništa o incidentu.

 

Kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close