Cela zemlja je na nogama zbog nje: Iskočila je iz automobila i POKAZALA GOLE GRUDI – posledice je tek čekaju

Cela zemlja je na nogama zbog nje: Iskočila je iz automobila i POKAZALA GOLE GRUDI – posledice je tek čekaju

Cela država je na nogama zbog devojke koja se provozala kolima pokazujući svima gole grudi.

Libanska policija i dalje traga za ženom koja se u toku vožnje auto-putem provukla kroz šiber i ljudima pokazivala gole grudi. Sve se, inače, dešavalo u Sidonu, trećem po redu gradu u Libanu.

Ženi je ovaj poduhvat prošao jer je poznato da libanska policija retko kad češlja auto-puteve, pa ovakve scene i nisu posebno neuobičajene.

Međutim, iako su svi navikli na bizarne prizore po putevima, žena sa golim grudima uspela je da podeli naciju – dok jedan deo ljudi insistira da se žena što pre nađe i uhapsi, ima i onih koji ne vide čemu uzbuna, i podržavaju ženu u njenoj, kako kažu, nameri da se izrazi u tako strogo kontrolisanoj zemlji.

Činjenica je da je vlast u Libanu vrlo stroga – nedavno se desilo nekoliko hapšenja blogera koji su pisali protiv aktuelne vlasti. Ipak, na auto-putu dopuštaju totalno bezakonje, pa tako ova mala zemlja zapravo statistički ima najveći broj saobraćajnih nesreća, od kojih su mnoge posledica alkohola i droge. Ipak, kazne za takve prestupe su smešne, dok se ovoj devojci smeši poprilično visoka kazna.

Izvor Blic Zena

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close