DOPUSTILA SAM DEČKU DA SPAVA SA DRUGOM DEVOJKOM: Zbog onoga što je uradio ja i dalje mnogo patim!

DOPUSTILA SAM DEČKU DA SPAVA SA DRUGOM DEVOJKOM: Zbog onoga što je uradio ja i dalje mnogo patim!

Jedna tridesetogodišnja devojka dečku je dala dopuštenje da ima seks sa devojkom u koju je bio zaljubljen, a zatim je zbog te odluke zažalila.

„Počela sam da izlazim s tipom koji je sad ljubav mog života. Odlučili smo da ne budemo u vezi. On je vrlo seksualno i emocionalno zreo; nije ljubomorna osoba. Ja sam izuzetno nesigurna i neprestano brinem da će bilo koji partner kojeg imam naći nekog boljeg i ostaviti me… Uglavnom jer mislim da je većina žena lepša, zanimljivija i uspešnija od mene. (Na terapiji pokušavam raditi na svom problemu s ljubomorom).

Dakle, bio je u svom rodnom gradu i želeo je da se zabavi sa devojkom o kojoj je uvek maštao u srednjoj školi. Dan pre nego što se to dogodilo nazvao me i pitao da li bi bilo u redu da spava sa njom. Htela sam da budem kul, pa sam mu dala blagoslov. Rekao mi je da sam sjajna i da je reč samo o seksu… Sledeći dan nazvao me i rekao: „Ok, ona je pod tušem u svojoj hotelskoj sobi. Još uvek mogu odustati ako ti je nelagodno“. Rekla sam mu da ne odustane.

Sledećih sat vremena osećala sam kao da imam nakovanj na grudima, čekajući da nazove i zamišljajući njihov seks. Nazvao je oko dva sata kasnije. Mislio je da sam u redu, pa mi je ispričao detalje. Najgori deo nije bio seks nego to što su se ljubili i mazili neko vreme nakon toga. Masirali su se i milovali tela. Uspela sam da se suzdržim na telefonu, ali bila sam slomljena. Kad se vratio, rekla sam mu da, iako mi je ideja bila u redu na početku, više nije. Bila sam ljubomorna, ranjiva i slomljenog srca.

Izvinio se i rekao mi da nikad to ne bi napravio da je znao da ću biti toliko uznemirena. Stvar je u tome da sam mu rekla da to napravi i ne krivim ga za to. Pet meseci kasnije još uvek me to izjeda ponekad. Pričaju i dopisuju se (normalno za dva stara prijatelja), i ja ne pitam o čemu pričaju ni ne gledam njegov telefon, no samo kad čujem njeno ime, osećam da me steže u grudima i svi oni osećaji se vrate.

Pet meseci kasnije, ja sam pijana, proganjam je na „Fejsbuku“ i odlučim da joj pošaljem poruku. Bila je to poprilično prijateljska poruka, u kojoj sam rekla da sam bila njegova devojka i da sam znala da su imali seks. Priznala sam joj i da sam još uvek ljubomorna na nju i da sam pomislila kako će mi biti lakše ako je upoznam. Napisala sam joj i da nema nikakvu obavezu da mi odgovori. Izgleda da ne koristi „Fejsbuk“, jer nije ni pročitala poruku. Osećam da me steže u grudima i totalno mi je žao zbog toga. Da bar mogu vratiti vreme… Osećam se kao glupo dete, a imam 30 godina.“

Izvor :Kurir. rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close