Kako smuvati devojku preko Fejsa

Kako smuvati devojku preko Fejsa

Kao što već svi vidimo, došlo je novo doba. Telefoni i kompjuteri su uništili socijalne živote ljudi, i sad se pitamo, kako smuvati devojku? Ruku na srce, većina muškaraca nema hrabrosti da pridje nekoj devojci trezan, ali bez brige, u sadašnje doba to se može raditi i preko interneta. Ovde ćemo objasniti par stvari koje mogu drastično da uvećaju tvoje šanse da smuvaš neku devojku preko interneta.

PISMENOST

Verovao ili ne, ova sposobnost će dosta uticati na tok muvanja. Niko ne voli da vidi u svom chatu ‚‚neznam‚‚ ‚‚samnom‚‚ ‚‚nemogu‚‚ da sve bude malim slovima, bez znakova interpunkcije itd. Ako nisi siguran za neku reč kako se piše, slobodno proveri na internetu. Dešava se da i lepša polovina ne piše pravilno, ali ti se bolje drži gramatičkih pravila, neka ona uči od tebe.

NE BUDI NAPORAN

Imaj granicu u komuniciranju. Javi joj se prvi par puta i onda napravi pauzu, sačekaj da vidiš da li će se ona javiti. Ako se javi onda odlično, ako ne, nažalost nemaš tu više šta da tražiš. Posle par dana dopisivanja preko facebooka, možeš je pozvati na piće uživo. Ako se desi da ne može, nije strašno. Pitaj kad je slobodna ili kad njoj odgovara pa se tako dogovorite. Ako te par puta ‚‚ispali‚‚ teško da će od toga biti išta. Možeš probati opet, ali pazi da ne postaneš dosadan.

NASMEJ JE

Fizički izgled nije uvek presudan. Većina devojaka, pogotovo inteligentnih, ne gleda fizički izgled kao nešto presudno. Ako misliš da je fizički ne bi privukao, uvek možeš humorom da je osvojiš. Smisao za humor igra veoma važnu ulogu kod devojaka i zato pokušaj da je nasmeješ (ne mislimo na pričanje viceva).

GDE JE IZVESTI

Pričajte malo o njoj, svakoj devojci  prija kada imate interesovanja za njen život. Saznaj šta su njeni hobiji, šta voli da radi itd. Prema tome možeš isplanirati svoj dejt. Jedna od ‚‚šmekerskijih‚‚ ideja je bilijar. Ako ona ne zna da igra, a hoće da izadje sa tobom na bilijar onda još bolje. Imaćeš blizinu, možete da pričate (nije glasna muzika kao u nekim kafićima) a i da je naučiš kako se igra. Tu osvajaš par poena, pokaži joj kako se drži štap, kako se cilja, sve kao u filmovima (ili spotovima Saše Kovačevića).

Izvor:MuskiMagazin.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close