Šta se dešava sa silovateljima i ubicama djece u zatvoru? Dočeka ih pakao!

Šta se dešava sa silovateljima i ubicama djece u zatvoru? Dočeka ih pakao!

Kada pedofili i ubice djece završe u zatvoru tada za njih kreće pakao, ponekad vrlo sličan onom koji su priredili svojim žrtvama.

U razgovoru sa ljudima koji služe dugogodišnje kazne saznali smo kako se ostali zatvorenici ophode prema ubicama i silovateljima djece.

„Oni su bukvalno dočekani na krv i nož! Ostali zatvorenici samo čekaju da u njihove redove dođe jedan “ovakav” kako bi ga kaznili za učinjeno. Jednog momka su zatvorenici dočekali tako što su ga pljuvali, a zatim mu priredili najgore batine u životu. Lomljava kostiju se čula 10 metara daleko. Preminuo je na putu do bolnice. Svi momci, koji su učestvovali u batinjanju, dobili su po još pet godina zatvora“, rekao je jedan od zatvorenika koji je želio da ostane anoniman.

Slična situacija dogodila se pedofilu kojeg je tuklo čak 55 zatvorenika.

Podsjećanja radi, kada je završeno suđenje monstrumu Draganu Đuriću, koji je silovao i mučki ubio Tijanu Jurić, u zatvoru su ga dočekali veoma “toplo”. Tada se pisalo kako je njega snašla sudbina kakvu je priredio maloljetnoj djevojčici, da ga drugi zatvorenici siluju i maltretiraju, ali i da je pretučen više puta.

Izvor: Kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close