UJAK MONSTRUM IZ JAGODINE Zlostavljao jednu sestru, a kada je ona otišla na studije USTREMIO SE NA DRUGU

UJAK MONSTRUM IZ JAGODINE Zlostavljao jednu sestru, a kada je ona otišla na studije USTREMIO SE NA DRUGU

Šesnaestogodišnja M. T. iz Velikog Popovića kod Jagodine ispričala je istražnim organima da je sa ujakom Goranom, koji je uptužen za obljubu 2017. prvi put imala seksualne odnose.

„Mislila sam da će da prestane. Bilo mi je teško i stidela sam se. Pričao mi je da je dodirivanje po grudima i polnom organu isto kao i kada me pomazi po kosi. Govorio mi je da me voli i da je zaljubljen u mene“, a prenose  Novosti 

Ovo je u svom iskazu pred istražnim organima rekla M. T. (16) iz Velikog Popovića kod Despotovca, koja je ujaka Gorana Marinkovića (38) prijavila za obljubu. Inače, njegova supruga Mirjana je hraniteljica devojčice. Prema njenim rečima, prvi kontakt sa njim imala je kao dvanaestogodišnjakinja, a prvi seksualni odnos prošle godine. Ona je rekla i da Goran nikada ništa nije radio na silu.

Rođena sestra šesnaestogodišnjakinje, M. T. (21), koja je takođe bila na hraniteljstvu kod Marinkovića, tužiocu je ispričala da je Goran legao u njen krevet i počeo da je dodiruje. Ali ona mu je, kako tvrdi, rekla da joj je ujak i da to ne radi. Ubrzo je otišla na školovanje u Kragujevac, gde se i preselila. Plašeći se da se i sestri ne dogodi slično, ona joj je rekla da ju je Goran dodirivao „tamo gde ne bi trebalo stariji čovek, a kamoli rođak“. Prema njenim rečima, M. T. (16) je „gledala kroz nju, kao da joj reči nisu dopirale“.

Kontradiktorni iskazi majke i žene

Goranova supruga Mirjana i majka Snežana bile su izričite u tvrdnji da je neko uvek bio kraj devojčice i da nikada nisu videle ništa sumnjivo. Međutim, njihovi iskazi su kontradiktorni. Dok Snežana tvrdi da je devojčica sve vreme spavala u istoj sobi sa njom, Goran je rekao da je ona bila u posebnoj sobi, u kojoj je nekada spavao i njegov sin. Goran, koga je jagodinska policija uhapsila zbog sumnje da je počinio krivično delo obljuba zloupotrebom položaja, odnosno sumnja da je u više navrata obljubio maloletnu devojku, ostao je pri stavu da se ništa nije dogodilo, a njegov sin je iskoristio pravo da ne svedoči.

Vaspitači Doma učenika „Jagodina“, u kome je M. T. stanovala izjavili su da je Goran često dolazio i svađao se sa devojčicom. Pošto im je nešto bilo čudno u njihovom odnosu, danima su pažljivo razgovarali sa njom dok se dete nije „otvorilo“ i sve ispričalo. Slobodan T., deda po ocu, dobio je rešenje o starateljstvu nad unukama.

Tužilaštvo je naložilo da komisija veštaka ispita psihičko stanje M. T., njen stepen zrelosti, fizičke i duševne razvijenosti u vreme događaja, ali i trenutno. Treba da se utvrdi i da li je sklona da izmišlja i da li je kao svedok sposobna da prenosi svoja opažanja o događajima od pre nekoliko godina. Veštaci će u obzir uzeti i činjenicu da je ona bila svedok kada je otac Srbislav zbog ljubomore 2014. godine usmrtio njenu majku Gordanu, a potom se ubio. Isto veštačenje predloženo je i za Gorana M.

Izvor :Blic

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close