Majka i otac četiri godine SILOVALI ČETIRI ĆERKE: Zbog svega što ste mi uradili, STIDIM SE SEBE

Majka i otac četiri godine SILOVALI ČETIRI ĆERKE: Zbog svega što ste mi uradili, STIDIM SE SEBE

Par koji je četiri godine silovao ćerke konačno je osuđen u Australiji. Četrdesetčetvorogodišnji muškarac i 35-godišnja žena osuđeni su na 16, odnosno devet godina robije.

Sudija Okružnog suda u Taunsvilu rekao je da je sreća što nijedna od njih nije ostala u drugom stanju tokom perioda „užasnog seksualnog zlostavljanja“.

Otac je i verbalno zlostavljao ćerke kada su se opirale „bolnom napastvovanju“, koje se pogoršalo nakon što se uključila i majka.

Prisutni su na suđenju čuli upečatljiv, emocionalan iskaz jedne od žrtava.

– Zbog svega što ste mi uradili stidim se sebe, to je uticalo na moj blizak odnos sa sestrom, dedom, bratom i majkom – napisala je.

– Ne mogu nikome da verujem, što bitno utiče na odnos s porodicom i prijateljima… Nemam samopouzdanja i noću ne mogu da spavam.

Patim od depresije i anksioznosti i povređivala sam sebe, jer sam se zbog vas osećala bezvredno, naveli ste me da verujem da sam ja kriva – navodi se u iskazu.

Dok je slušala ćerkine reči, majka je zaplakala.

Veštačenje je pokazalo da su i ona i žrtvin otac bili seksualno zlostavljani kao deca i da je otac zadobio povredu glave u saobraćajnoj nesreći, što je umanjilo njegove kognitivne sposobnosti. Uprkos tome, otac je znao da je njegovo ponašanje nezakonito, ocenio je sud.

Izvor. Blic

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close