Preko interneta je mamio mlade devojke i bio divan, a već na prvom sastanku se pretvarao u SADISTU I SILOVATELJA. Onda je otkriveno nešto JOŠ GNUSNIJE

Preko interneta je mamio mlade devojke i bio divan, a već na prvom sastanku se pretvarao u SADISTU I SILOVATELJA. Onda je otkriveno nešto JOŠ GNUSNIJE

„On je uništio godine moga života“

Serijski silovatelj koji je svoje žrtve lovio na jednom sajtu za upoznavanje osuđen je pre nekoliko dana na doživotnu zatvorsku kaznu.

Suđenje Leu Sevidžu (25) pred sudom u Kumbriji, Engleska, okončano je presudom da je optuženi kriv za zlostavljanje, batinanje i silovanje tri devojke stare 20 godina, koje je upoznao putem interneta.

Gotovo sve žrtve su prošle kroz istu torturu koja je uključivala sadističko ponašanje, verbalne pretnje i silovanje, i to već na prvom sastanku. Sve tri žrtve su se pojavile u svojstvu svedoka na suđenju.

– On je uništio godine moga života. Zbog toga šta mi je uradio, ja sam često uznemirena, rekla je na suđenju jedna od njih.

Sevidž je priznao silovanja i seksualne napada u periodu od 2015. godine pa sve do početka ove. Ono što je dodatno otežalo njegovu situaciju na sudu, jeste činjenica da je u trenutku silovanja, četriri meseca pre toga bio privođenj zbog širenja fotografije na kojoj se nalazio on i tada 13-ogodišnja devojčica u eksplicitnoj pozi.

Kako je sudija Džejsm Adkin izjavio tokom izricanja presude, on će tek za 11 godina moći da podnese molbu za smanjene kazne.

Izvor: www.srbijadanas.com

1 KOMENTAR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close