Ubio je ljubavnicu, POJEO NJEN MOZAK, a čitav tim psihologa bio je potreban da otkriju njegov BOLESTAN MOTIV

Ubio je ljubavnicu, POJEO NJEN MOZAK, a čitav tim psihologa bio je potreban da otkriju njegov BOLESTAN MOTIV

Dimitrij Lunčin (21) postao je opsednut kanibalizmom pošto je čitao o kanibalu iz Milvokija Džefriju Lajonelu Dahmeru koji je silovao i ubio 17 dečaka i muškaraca između 1978. i 1991. godine. Njegova kasnija ubistva uključivala su nekrofiliju i kanibalizam.

Lučin je ubio je svoju devojku Olgu Budunovu (45), tako što je 25 puta udario flašom vina o glavu, ali to nije sve. On joj je izvadio unutrašnje organe, ispržio mozak i dok je jeo pio je njenu krv.

Govoreći policiji o ubistvu, rekao je: „Dopao mi se ukus njenog mozga. Odlučio sam da još jednom pokušam. Zatim sam odneo neku njenu krv u čašu“.

Izvršio je ubistvo u stanu svoje žrtve, gde su planirali da zajedno obeleže Međunarodni dan žena.

Svedok Aleksandra Dedova (21) rekla je da je na vratima bilo znak đavola.

– Hteo je da prizove đavola. Čekao je pet minuta, ali đavo se nije pojavio. Zatim je slomio njenu lobanju, uzeo deo mozga, ispržio i pojeo. Svidelo mu se, uzeo je nekoliko parčeta, a zatim je popio čašu njene krvi – rekla je ona.

Tužiteljka Olga Bondarenko je dodala da je „isekao stomak i odsekao joj uši“.

Lunčin je tražio da se suđenje obavi iza zatvorenih vrata, ali sudija je to odbio. Ovom mladiću se trenutno sudi za „ritualno i kanibalsko ubistvo“. Tim psihologa koji radi na njegovom slučaju napisao je u izveštajima da Dimitrij ima „inteligenciju filozofa“, kao i da je izvršio ubistvo kako bi „dobio inspiraciju za pisanje poezije“.

Preti mu doživotna kazna.

Izvor. Blic

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close