Voćna torta sa rozen korama: Uvek uspeva, nema greške!

Lagana i osvežavajuća poslastica koja će se svima dopasti.

Sastojci Količina
rozen kore 1 pakovanje
mleko 1 l
puding od vanile 3
margarin 1
šećer 15 kašika
šećer u prahu 200 g
šlag 500 g
kisela pavlaka 1
kisela voda 300 ml
bela čokolada 100 g
voće (jagode, maline, višnje, šumsko voće) 300 g

Kako pripremiti

  • Skuvati u litri mleka puding od vanile sa 15 kašika šećera i ostaviti da se ohladi. Umutiti margarin i šećer u prahu. U drugoj posudi umutiti 300 g šlaga sa 2 dl kisele vode. U umućen margarin postepeno dodavati ohlađen puding i mutiti. Dodati umućen šlag i mešati varjačom, zatim dodati kiselu pavlaku i narendanu belu čokoladu. Sve dobro izmešati. Filujte korice, a između 3 i 4, zatim 6 i 7 stavite voće. Okolo ukrasite sa umućenih 200 g šlaga i 1 dl kisele vode. Ostavite da se ohladi u frižideru.

 

 

Izvor: recepti.zena.blic.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close