DETALJI KRVAVOG NAPADA U BORČI Milan gurao ženu dok je držala bebu na rukama, po kući se sve lomilo, morala je da mu rascopa glavu?!

DETALJI KRVAVOG NAPADA U BORČI Milan gurao ženu dok je držala bebu na rukama, po kući se sve lomilo, morala je da mu rascopa glavu?!

U žaru svađe izudarala muža tučkom za mesom!

Pucnjava Gorg Dermanović Novi Beograd mesto zločina

Ilustracija, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Porodična svađa u Borči završila se intervencijom policije i lekara Hitne pomoći, jer je Tijana J. (20) tučkom za meso izlupala supruga Milana. R. (28) po glavi! Suprug se posle lekarske intervencije sklonio kod prijatelja, jer mu je izrečena mera zabrane prilaska majci i detetu.

Kako saznajemo, svađa je izbila u ulici 1. maja u Borči u ranim jutarnjim satima u četvrtak, a okončala se tučom, koja je izbila oko pet sati ujutru.

Milan je izvukao deblji kraj, jer ga je Tijana izudarala dok je držala tromesečnu bebu u naručju. Ona je privedena u policiju, ali je posle izjave puštena kući.

Prema nezvaničnim saznanjima, Tijana je priznala da je sa tučkom lupila nevenčanog supruga u žaru rasprave!

– Muž je bio pijan i tokom svađe je počeo da me odguruje. Nekako smo završili u kuhinji, gde sam dograbila tučak za meso. Tek kada sam shvatila da sam povredila muža, pozvala sam Hitnu pomoć. Milan je često znao bez razloga da me maltretira, pogotovo kada malo popije. Probudio me je i počeli smo da se raspravljamo. Galama je probudila bebu, pa sam je uzela u naručje, ali smo i posle toga nastavili da se guramo i vređamo – rekla je žena u policiji.

Komšije iz zgrade objašnjavaju da taj par ima burnu i dinamičnu vezu.

– Celu noć su se svađali, a ujutru su počeli da se gađaju šerpama i loncima. Oboje su vikali, a onda se začuo jeziv krik i više tupih udaraca. Ubrzo je stigla policija, a za njima i Hitna pomoć. Milanu je glava bila okrvavljena, a i Tijana je imala neke ozlede. Pravi razlog zašto su se posvađali i potukli znaju samo njih dvoje, ali kruže priče da je sukob izbio zbog ljubomore. Jedno od njih dvoje je, navodno, našlo nekakve sumnjive poruke u mobilnom telefonu, pa je nastao haos. Njih dvoje deluju kao skladan par. Drže se za ruke i stalno tepaju jedno drugom – rekla je jedna komšinica.

Druga komšinica je izjavila da par ima „malo dinamičnu vezu”.

– Oni su malo glasniji i znaju često da se posvađaju i pokoškaju, ali odmah to prevaziđu. Posle svake svađe iz zgrade izađu zagrljeni i nasmejani – rekla je druga komšinica.

Daljom istragom će se utvrditi sve okolnosti sukoba.

 

Izvor: www.alo.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close