MISTERIJA UBISTVA MALOLETNIKA Ranjeni drug ćuti, od noža ni traga

MISTERIJA UBISTVA MALOLETNIKA Ranjeni drug ćuti, od noža ni traga

novi beograd ubadanje navijac foto privatna arhivaFOTO: PRIVATNA ARHIVA

Beogradska policija i dalje traga za oružjem kojim je u četvrtak uveče ubijen štićenik Vaspitno-popravnog doma u Kruševcu M. S. (17).

Kako saznajemo, mladić Filip J., koji je bio sa njim kobnog dana, kada je dečak došao kući na nekoliko dana jer je dobio pogodnost izlaska iz doma, i dalje odbija saradnju sa sa policijom izbegavajući da ispriča šta se desilo u četvrtak na Novom Beogradu.

Ova dvojica mladića bili su u parku iza zgrada broj 33 i 35 u Ulici Dušana Vukasovića. S kim su se posvađali za sad nije poznato, ali je verbalni sukob prerastao u fizički i napadač je nasrnuo na M. S. i Filipa J.

Maloletnik M. S. tada je uboden u stomak, a njegov prijatelj u gornji deo leđa. Napadač je pobegao verovatno kroz neki od pasaža okolnih zgrada.

Teško povređeni M. S. uspeo je da se kroz prolaz zgrada dotetura do autobuske stanice, a njegov drug pao je u prolazu.

Na autobuskoj stanici teško ranjeni mladić je pao držeći se za stomak. Ubrzo potom stigla je Hitna pomoć, koja je mladiće odvezla u bolnicu, međutim, M. S. nije bilo spasa. Izgubio je dosta krvi i devet sati nakon prijema on je preminuo. Obojica mladića poznati su po nasilničkom ponašanju, te je zbog toga ubijeni M. S. od maja 2017. godine bio u popravnom domu.

 

 

Izvor: www.blic.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close