Misteriozni objekat: Šta je Google Earth snimio u blizini obale?

Misteriozni objekat: Šta je Google Earth snimio u blizini obale?

Čudan objekat na obali Grčke pronađen je na aplikaciji Google Earth i izgleda da niko nema pojma o tome šta je, prenosi Independent.

Kako se navodi, ovaj okrugli objekat je kompletiran s manjim krugovima u svojoj unutrašnjosti i jasno se može videti ispod površine mora, odnosno samo nekoliko metara od obale Mičanione, kod Soluna. 

Ovaj snimak je podeljen na Disclose.tv, a to je uradio jedan korisnik aplikacije Google Earth, koji tvrdi da je objekat dugačak oko 70 metara. 

Odmah nakon objavljivanja misterioznog snimka pojavili su se komentari korisnika interneta koji su pokušavali da odgonetnu šta se krije duboko u vodi, a najviše njih smatra da je reč o objektu nekadašanjeg svetionika ili čak o vulkanskom krateru. 

„Zanimljivo je što je oblik simetričan. Kako postoji luka na severu, možda je ona povezana sa ovom strukturom?“, samo je jedno od pitanja koje su postavljali ljudi na internetu. 
S obzirom na to da je objekat veoma blizu obale i, sudeći po snimku, voda je plitka, mnogi smatraju da je izuzetno čudno to što ga niko do sada nije video ili naišao na njega.

Izvor. B92

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close