Sestra žrtve masakra u Ivanči umalo stradala NA ISTI NAČIN

Sestra žrtve masakra u Ivanči umalo stradala NA ISTI NAČIN

sestre foto privatna arhivaFOTO: PRIVATNA ARHIVA / PRIVATNA ARHIVA

Suzana M. (23), rođena sestra Jovane Despotović, ubijene u masakru u Ivanči, umalo je doživela istu sudbinu. Kako saznaje „Blic“, njen pomahnitali svekar uleteo je u kuću i pretio da će pobiti celu porodicu!

Kako saznajemo, porodična drama koja je pretila da se pretvori u masakr odigrala se u petak oko 17 sati u mestu Gornja Trnava, nadomak Topole. Suzana je tog dana bila kod kuće sa svojim suprugom i dvoje dece, kada je odjednom, naoružan i ljutit, uleteo njen svekar Dragan M. (56).

– Dragan se vraćao kući iz sela i s vrata je počeo da se raspravlja sa sinom Ivanom oko novca. Porodična rasprava kulminirala je u svađu i histeriju, da bi ubrzo Dragan izvadio pištolj i uperio ga u pravcu sinovljeve supruge Suzane i njihovo dvoje dece – devojčice (5) i dečaka (2). Pretio im je pištoljem i vikao da „živi iz kuće neće izaći“ – kaže izvor „Blica“ upoznat sa istragom.

Nasmrt preplašena Suzana pobegla je u sobu sa decom i tamo se zaključala. Njen suprug za to vreme pokušavao je da spreči oca da napravi masakr.

Suzana je sa decom pobegla od pomahnitalog svekra
FOTO: FACEBOOK / FACEBOOK
Suzana je sa decom pobegla od pomahnitalog svekra

– Preplašena za svoju sudbinu i zaključana sa decom u sobi, Suzana je pozvala policiju i prijavila pomahnitalog svekra. Za to vreme on je napadao sina. Udarao mu šamare, nakon čega je i on otrčao u sobu kod supruge i tamo čekao policiju – kaže naš sagovornik.

Šta je toj ženi, koja je sa decom i suprugom brojala trenutke do dolaska policije sakrivena od manijaka, prolazilo kroz um, niko ne zna. Ni dan-danas niko ne može da zaboravi način na koji je njena rođena sestra ubijena: pre tačno pet godina stradala je u masakru u Velikoj Ivanči.

Jovana i njena beba ubijeni su u masakru u Ivanči
FOTO: PRIVATNA ARHIVA / PRIVATNA ARHIVA
Jovana i njena beba ubijeni su u masakru u Ivanči

Kako objašnjava izvor „Blica“, policija je ubrzo stigla i ostala zatečena prizorom – pred policiju je Dragan izašao s osmehom na licu.

– Sve vreme se smejao, tvrdeći da mu je snaja, koja ga je i prijavila, psihički bolesna. Nakon što je policija razgovarala sa svima, u Draganovoj kući pronađeno je oružje koje je ilegalno posedovao. Ispod svog kreveta ovaj muškarac je imao ni manje ni više nego automatsku pušku sa četiri okvira municije i pištolj ručne izrade – kaže izvor „Blica“.

Dragan M. je uhapšen i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati zbog nasilja u porodici i nedozvoljenog držanja oružja. Takođe, određena mu je hitna mera zabrane prilaska porodici.U ovoj porodici, kako saznajemo, ranije nije bilo prijava za nasilje.

Suzana M. ostala je bez starije sestre Jovane Despotović pre tačno pet godina. Njena sestra monstruozno je ubijena u masakru koji je u Velikoj Ivanči počinio Ljubiša Bogdanović (60), dok je u rukama držala svog osamnaestomesečnog sinčića Davida.

Majci i bebi pucao u glavu

U masakru u Velikoj Ivanči, u kom je stradala sestra Suzane M., ubijeno je 13 osoba. Ljubiša je, u rukama držeći pištolj koji je legalno posedovao, nakon što je ubio svoju majku Dobrilu (83) i sina Branka (42), krenuo u krvavi pohod i tada je ubio još 11 komšija, među kojima je i svih pet članova porodice Despotović. Jovana i maleni David ubijeni su pucnjem u glavu. Dečak i njegova majka izdahnuli su zagrljeni.

 

 

Izvor: www.blic.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close