ŠOKANTNE PRIČE O SEKSU: Tri žene su podelile svoja intimna iskustva koja će vas navesti da dobro razmislite!

ŠOKANTNE PRIČE O SEKSU: Tri žene su podelile svoja intimna iskustva koja će vas navesti da dobro razmislite!

Žene iz Velike Britanije su odlučile da sa javnosti podele svoje emotivno i seksualno iskustvo, kako bi podučile i navele druge žene na razmišljanje. Za „Daily Mail“ su se oglasile tri žene, a nevoljno prepuštanje seksu im je bila jedina zajednička osobina. Poslušajte njihove priče, možda vas navedu da se i same zapitate…

Foto: ThinkstockFOTO: THINKSTOCK

Kandida Krev (54), spisateljica 

Pre pet godina poznanik me je zamolio da se nađemo u baru. Nije mi se sviđao i postojali su svi znakovi koji su sugerirali da između nas neće biti ništa, ali sama sebe sam uveravala da moram biti otvorenog uma Možda se pitate zašto sam se zamarala time, ali bila sam u kasnim 40-im godinama i bila sam razvedena pet godina.

Iskusila sam niz neuspešnih pokušaja s mlađim muškarcima od mene pa sam ovaj put odlučila kako je vrijeme da izađem s nekime mojih godina. Stvar je u tome da za ženu to što je pristala s nekime izaći nije nužno pokazatelj međusobne privlačnosti. Često smo spremne muškarcu dati šansu ako ima trunku šarma. Uostalom, početni nedostatak iskre ne znači uvk da se kasnije nešto pozitivno neće promeniti u srcu.

Ipak, nema sumnje da je kontroverzno priznati kada takav izlazak vodi u spavaću sobu, kada još uvek međusobne privlačnosti nije bilo. Htele mi to priznati ili ne, mnoge žene znaju onaj osećaj kada dopuste da situacija ode dalje nego što su želele, jer nisu bile baš sigurne.

Često to učine, svesno ili ne, zbog svoje neodlučnosti, pristojnosti, usamljenosti, zbog osećaja izmorenosti da se izvuče iz svega, a poneka i iz straha da ne izazovu ljutnju. Ponekad to naprave iz čiste znatiželje.

Takvi susreti se retko spominju u književnosti, u dramama pa čak i tokom razgovora s prijateljima.

Lorejn Hardi (38), socijalna radnica  

Priznajem, spavala sam s muškarcima iz sažaljenja dok sam bila mlađa ili zbog čudnog osjćaja dužnosti. Sada sam u braku s Kristoferom (49) i imamo dvoje dece, od šest godina i godine dana.

Većinu svojih 20-ih godina provela sam u seksualnim odnosima koje zapravo nisam žejela. Ja sam inteligentna, fakultetski obrazovana žena, a ipak sam se našla u situacijama u kojima nisam mogla reći „ne“. U takvim situacijama seks je bio više dužnost nego posledica mojeg jakog libida.

Kupila sam prvu kuću kada sam imala 23 godine i morala sam angažovati financijskog savjtnika kako bi mi pomogao oko pripreme papira. Mogla sam reći da me privlači, iako me definitivno nije privukao. Nakon što smo završili s dokumentacijom, pozvao me na večeru. Iako mi se nije sviđao, pomislila sam kako ga ne bi trebala odbiti. Osim toga, nisam želela da izgubim moju kuću.

Osećala sam se tako loše, bilo mi ga je žao. Činilo mi se da se ne oseća dobro sam sa sobom. Počeo je govoriti: „Razumem zašto ti se ne sviđam… Zašto nikome nisam privlačan?“. Čak je i zaplakao. Možete pogoditi što je dalje bilo. Završila sam s njim u krevetu, ne zato što sam to želela, već iz sažaljenja.

Sećam se kako sam bila u dugoj vezi kada sam imala 20-ak godina i kada mi se partner jednostavno prestao sviđati. Samopouzdanje mu se srozalo pa mi se činilo da, ako odbijem voditi ljubav s njim, da će skroz potonuti. Zato sam pristajala na seks, samo kako bi se on osjćao bolje.

Priznajem, ponekad se seksam i sa suprugom kada nemam želju. Ne želim da povredim njegove osećaje.

Džesika Bejli (46), preduzetnica

Vodim svoj posao i profesionalno sam uspešna, ali u odnosima s muškarcima taj uspeh nekako izostaje. Bila sam u dve duge veze u svojim 20-im i 30-im godinama i sada sam srećna što sam sama.

Broj seksualnih odnosa koji su se dogodili kada sam ja to zaista želela mogu nabrojati na prste jedne ruke. Obično sam završavala u krevetu s nekime jer mu nisam želela povrediti osećanja ili nekako nisam znala kako reći „ne“. Reći nekome „Priznajem, više mi se ne sviđaš“ čini mi se previše brutalnim.

Kada je muškarac iskren, otvoren i ranjiv dok je s tobom, teško je samo prekinuti razgovor i odbiti intimnost. Ono što se ženama sviđa ili ne kod muškaraca je toliko različito. Ono što je jednoj jako privlačno, drugoj je odbojno.

Moja prijateljica Kloi je jedne noći upoznala bivšeg boksera koji nije imao prednji zub. U jednom trenutku je pomislila koliko je to odvratno, a već u sjedećem joj je bio pravi muškarac i skroz kul. Završila je s njim u krevetu. Ujutro se pitala što joj je bilo, gledala ga je pokraj sebe i nije joj nimalo bio privlačan. Nije to ponovila.

Sećam se jednog svojeg izlaska s nekim tipom. Celo je veče pričao o svojoj majci. Nije bilo jače ili inteligentnije „dame“ na celoj planeti. Hvalospjevi o majci retko mogu biti afrodizijak.

Dok je govorio o njoj ili ženama uopšte, stalno je upotrebljavao reč „dame“, a što je više to ponavljao, ja sam bila sve manje zainteresovana. Sedela sam i slušala njegove monologe. Odlučila sam da neću s njim spavati. Barem sam tako mislila.

Napokon smo napustili kafić, bilo je hladno pa nam je izlazila para iz ustiju dok smo govorili. Bili smo samo nas dvoje na ulici, u mraku, s mrvicu ulične rasvete.

Nasmejao se i iznenada sam osetila da mi ga je žao, a i meni je trebalo nešto da me zagrije. jeli smo u auto i odvezli se do moje kuće.

Seks nije bio nešto, ali iskustvo nikako nije bilo skroz loše. Osjćala sam se dobro u toj hladnoj noći dok sam bila omotana oko njega i slušala mu otkucaje srca, piše 24sata.hr.

 

Izvor: prva.rs

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close