BEBI SE GLAVA ZAGLAVILA IZMEĐU PREČKI KREVETIĆA: Roditelji ga pronašli BEZ PULSA, a nakon velike tragedije uradili su nešto VREDNO DIVLJENJA!

BEBI SE GLAVA ZAGLAVILA IZMEĐU PREČKI KREVETIĆA: Roditelji ga pronašli BEZ PULSA, a nakon velike tragedije uradili su nešto VREDNO DIVLJENJA!

Lekari su se borili za život dečaka i uspeli su da ga reanimraju. Ipak, nedostatak kiseonika ostavio je teška oštećenja na dečakovom mozgu…

Foto: Ilustracija

U Hrvatskoj se dogodila užasna tragedija – desetomesečna beba je zaglavila glavu između prečki dečeg krevetića, a zatim ostala bez pulsa.

Lekari su se borili za život dečaka i uspeli su da ga reanimraju. Ipak, nedostatak kiseonika ostavio je teška oštećenja na dečakovom mozgu…

– Supruga i ja smo u teškom stanju. Nemamo komentara – rekao je otac tragično preminulog desetomesečnog dečaka iz okoline Koprivnice za „24 sata“.

Susedi su šokirani tragedijom teško su pronalazili reči.

– Nisam ni znala što se dogodilo dok danas nisam pročitala na portalima. Strašno. Nadam se da će im Bog dati snage da to prebrode – rekla  je komšinica mlade porodice.

Dečaka su reanimirali u koprivničkoj bolnici i poslali u Kliniku za dečje bolesti u Zagrebu, u kojoj je preminuo.

Prošle subote dečak je zaglavio glavu između prečki dečjeg krevetića. Prestravljeni roditelji pronašli su ga bez pulsa. Odmah su pozvali Hitnu pomoć.

Zbog teških oštećena na mozgu odlučili da prebace dečaka u Zagreb u Kliniku za dečje bolesti u Klaićevoj. Tamo su radili testiranja koja je trebalo da pokažu ima li mozak kakve reakcije. Nažalost, tamo je preminuo 27. jula.

– Dana 21. jula 2018. godine je u Kliniku iz OB Koprivnica premešteno muško dete. Radi se o dečaku kojeg su roditelji te večeri zatekli u krevetiću bez pulsa i disanja. Odvezen je u OB Koprivnica u čijoj je hitnoj ambulanti reaninimaran, te nakon inicijalnog zbrinjavanja upućen u našu Kliniku. Kod dolaska dečak je imao održan pritisak i puls, međutim s jasnim znakovima teškog oštećenja mozga – na upit „24 sata“ odgovorila je zamenica direktora Klaićeve bolnice dr. sc. Iva Hojsak.

 

 

Izvor:www.espreso.rs

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close