„MOLILA SAM ČOVEKA DA GA NE DIRA“ Vlasnica radnje u Stepi otkriva šta je prethodilo BRUTALNOM INCIDENTU

„MOLILA SAM ČOVEKA DA GA NE DIRA“ Vlasnica radnje u Stepi otkriva šta je prethodilo BRUTALNOM INCIDENTU

FOTO: FACEBOOK / SCREENSHOT

Vlasnica prodavnice u naselju Stepa Stepanović, ispred koje se u četvrtak 26. jula dogodio težak incident kada je N. M. (55) nokautirao Lj. J. (60) koji je sa teškom povredom glave prevezen u bolnicu, otkriva kako je došlo do brutalne slike koja je zapalila društvene mreže.

FOTO: RAS SRBIJA – PRODAVNICA ISPRED KOJE SE DESIO INCIDENT

Velika prašina podigla se oko video snimka koji pokriva prostor ispred prodavnice prehrambene robe u Ulici generala Vladimira Kondića broj 9 u naselju Stepa Stepanović. Na njemu se vidi kako je N. M. udario Lj. J. koji je pao i glavom udario o pločnik.

Vlasnica radnje, koja je u četvrtak radila, ispričala je za „Blic“ kako se sve odigralo, napominjući da i Lj.J. i N.M. zna samo iz viđenja.

– Povređeni muškarac došao je tog dana u prodavnicu i nešto je sporije pakovao robu koju je kupio i kusur vraćao u novčanik. Delovao je kao da je malo popio, ali nije bio agresivan, već je samo pričao i nikoga nije dirao. Međutim, ovaj drugi čovek ga je odjednom gurnuo. Povređeni muškarac, inače stalan potrošač je izašao, a ja sam stala između njih i molila čoveka sa detetom da ga ne dira, jer je i dete počelo da plače. Međutim, N. M. je bio toliko besan da je izašao i udario ga iz čista mira – objašnjava vlasnica prodavnice.

FOTO : FACEBOOK / SCREENSHOT

Kako objašnjava, nastavila je da radi, ne znajući da je „situacija toliko ozbiljna“. Ipak, ubrzo je shvatila šta se dogodilo i pozvala policiju, a oni su pozvali Hitnu pomoć.

– Nesrećni čovek je nekoliko minuta bio u nesvesti, posle je došao sebi i počeo da priča normalno. Ubrzo su došli i njegova ćerka i sin, jer je on porodičan čovek, da bi ga zatim Hitna pomoć odvezla u bolnicu – objašnjava naša sagovornica.

Sličnu priču čuli smo i od komšija, koji povređenog muškarca znaju takođe iz naselja, ali ne i lično.

– Nisam videla šta se dogodilo, ali sam čula da mu je tog dana bila slava, pa je došao do prodavnice i hteo je, valjda, da počasti ljude koji su bili tu – objašnjava komšinica koja živi u blizini.

Ona dodaje da unuka više ne puštaju samog da ode do radnje otkad se dogodio incident jer se boje za njegovu bezbednost.

Kako smo nezvanično saznali, šezdesetogodišnji Lj.J. je zadobio prelom lobanje i nagnječenje mozga i lekari se bore za njegov život. Napadač N.M. je priveden i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati.

 

 

Izvor: www.blic.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close