Otac je terao svoje ćerke na GADOSTI od kojih se prevrće želudac: Sada su mu se Kristina, Angelina i Marija OSVETILE

Otac je terao svoje ćerke na GADOSTI od kojih se prevrće želudac: Sada su mu se Kristina, Angelina i Marija OSVETILE

Foto : SCREENSHOT OSTALO / SCREENSHOT

Sestre Kristina (19), Angelina (18) i Marija (17) optužene su za ubistvo oca zavisnika od heroina Mihaila Hačaturijana, čije je beživotno telo sa više desetina ubodnih rana nađeno u blizini lifta u moskovskom stambenom naselju u porodičnom vlasništvu.

Pozivajući se na policijske izvore, mediji prenose da su sestre priznale da su zajedno ubile 57-godišnjeg oca zato što su godinama trpele užasno seksualno, fizičko i psihičko maltretiranje.

– Mrzele smo ga i priželjkivale samo jedno – da nestane ili da ga nikada nismo poznavale. Htele smo da ode i da se nikada ne vrati – rekla je Kristina policiji.

Foto : SCREENSHOT OSTALO / SCREENSHOT

Devojke tvrde da im je otac na dan napada pretio nožem u njihovom stanu. Jedna od njih je zgrabila nož i probola ga, a ostale su joj se pridružile. Hačaturijan je pokušao da pobegne, ali su ponovo nasrnule na njega i izdahnuo je pored lifta.

Prijatelji i komšije kažu da je otac bio tiranin i da ga je supruga i majka devojčica napustila zbog zlostavljanja, dok je sina, studenta Univerziteta u Moskvi, „izbacio“ iz kuće. Jedna porodična prijateljica izjavila je da je najmanje jednu ćerku „seksualno zlostavljao“.

– Stalno ih je tukao. Jednom ih je odveo u šumu i pretio da će ih ubiti. Majka je pobegla od njega, a on im je zabranio da komuniciraju s njom. Otac je bio neka vrsta šefa mafije. Nikada nije radio, a novac mu je stizao na račun -rekla je ova žena.

Foto : SCREENSHOT OSTALO / SCREENSHOT

– Ubedio lekare da to nije bio pokušaj samoubistva, već da se to desilo slučajno – preneo je internet kanal 112.

Mediji prenose da su devojke bile u masnicama i ogrebotinama, ali da je otac birao gde će ih udariti kako se povrede ne bi videle ispod odeće.

Jednom prilikom brat Sergej došao je da ih poseti. Sa sobom je poveo druga, a otac je uobrazio da su njegove ćerke spavale s njim.

– Znači uradile ste to s njim, sve tri! – urlao je na njih.

– Sve tri ste kurve i umrećete kao kurve.

Foto : SCREENSHOT OSTALO / SCREENSHOT

„Miror“ prenosi da postoji audio-snimak na kome se čuje kako im preti:

– Ako ne odete, ima da pu*ite sve vreme. Ako odete, naći ću vas, kurve… Ako se usudite, j….u vas i zažalićete. Prebiću vas zbog svega, ubiću vas.

List prenosi da im je često branio da idu u školu.

Njihova prijateljica Elena ispričala je da je otac jednoga dana našao pseće dlake na tepihu.

– Pozvao je jednu od ćerki, naterao je da očetka psa i pojede dlake – ispričala je ona.

Osim toga, postavio je kameru u stanu da bi kontrolisao ćerke kada nije kod kuće. Druga prijateljica po imenu Ana izjavila je da su se devoke plašile oca.

– Znam da nikoga ne bi napale bez razloga. To znači da ih je otac životno ugrožavao.

U Hačaturijanovom „audiju Q7“ policija je našla dva kilograma heroina i arsenal oružja.

 

 

Izvor: www.blic.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close