POTRESNO: DIPLOMIRANI DJ NAJBOLJI U SVOJOJ GENERACIJI VEĆ TRI GODINE NE MOŽE DA NAĐE POSAO U STRUCI

POTRESNO: DIPLOMIRANI DJ NAJBOLJI U SVOJOJ GENERACIJI VEĆ TRI GODINE NE MOŽE DA NAĐE POSAO U STRUCI

Pavle Krstić, poznatiji kao DJ Palie K, koji je diplomirao za DJ pre tri godine sa prosekom 9.46, zbog čega je bio proglašen za DJ generacije, već tri godine ne može da nađe posao u struci, saznaje Njuz.

On kaže da je slao CV i motivaciono pismo na adrese svih poznatih beogradskih klubova, da je na nekoliko mesta prošao i dva kruga razgovora, ali da i pored toga nije dobio posao.

– Ne boli me toliko što sam bez posla u struci, koliko kada vidim da pored mene sa diplomom i visokim prosekom, zapošljavaju neke samouke DJ-jeve. Šta je sledeće, zapošljavaće i samouke lekare?! Eto u kakvoj državi živimo, više niko ne ceni znanje i stručnost, nema više ovde perspektive, treba ići odavde, ko poslednji izađe neka upali svetlo u klubu – kaže ovaj rezignirani mladi DJ.

On navodi da je godinama naporno studirao i da je pitanje da li bi toliko vremena posvećivao učenju da je znao šta ga posle čeka.

– Žali bože kad pomislim koliko sam spremao kolokvijum iz “Brzog vraćanja ploča”, svih onih prepodneva koje sam proveo na vežbama iz “Uvoda u skreč”, kao i učenja za najteži ispit na fakultetu iz kog sam dobio 10, “Osnove hidratacije organizma na žurci”. Šta ja sad uopšte mogu da uradim sa svojim diplomskim “Uticaj minimalnih semplova Svena Vatha na ranu fazu stvaralaštva Martin Garrixa” – kaže naš sagovornik i razmišlja da možda proba da se prekvalifikuje za MC-ja.

 

Izvor: www.njuz.net

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close