Ljubavniku presela švaleracija: Muž koga je prevarila žena dobio odštetu od 8.8 miliona evra

Ljubavniku presela švaleracija: Muž koga je prevarila žena dobio odštetu od 8.8 miliona evra

Ovakav zakon, postoji i na Havajima, u Novom Meksiku, Južnoj Dakoti, Juti i Misisipiju
U mnogim državama, ne postoji kazna za preljubništvo, ali u Severnoj Karolini to može da bude ozbiljan prekršaj, u šta se nedavno uverio Fransisko Huisar, koji prevarenom mužu svoje ljubavnice sada mora da isplati 8,8 miliona dolara.

Sudija je naredio Huisaru da Kitu Kingu, sa čijom suprugom se viđao 16 meseci, na ime odštete mora da plati 8,8 miliona dolara, prenosi CNN.

Kingov advokat, Džoan Fojl, kazala je da je kompanija njenog klijenta, nakon saznanja da ga supruga Danijel Sords vara, izgubila prihode i zaposlenog – suprugu od koje se na kraju razveo.

Prevareni muž, presavio je tabak i ljubavnika svoje, sada već bivše, supruge, tužio za nanošenje duševnog bola.

Danijel i Fransisko upoznali su se na moto skupu 2015. godine, nešto više od pet godina nakon što se Danijel udala za Kinga.

Huisar je najavio žalbu na ovu presudu.

Inače, u Severnoj Karolini sasvim je legalno da prevareni supružnik tuži osobu sa kojom ga je bračni partner prevario, a stručan naziv za to je otuđenje naklonosti.

Ovakav zakon, postoji i na Havajima, u Novom Meksiku, Južnoj Dakoti i Juti. 

King je rekao da je pokušao da spasi brak, zbog svoje kćerke, ali onda se upoznao sa zakonima države u kojoj živi i shvatio da svoj bol može i da naplati.

Ovo nije prvi slučaj u Severnoj Karolini da prevareni supružnik dobija odštetu od osobe sa kojom je prevaren.

Poznat je slučaj iz 2011. godine kada je Beti Devin naloženo da plati 30 miliona dolara Kerol Purjir, nakon afere koju je imala sa njenim bivšim suprugom Donaldom Purjirom.

 

Izvor:tekegraf.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close