U beogradskim radnjama deci prodaju ove SKANDALOZNE SVESKE: Cela slika je UŽASNA, ali detalj u gornjem desnom uglu je PORAŽAVAJUĆI

U beogradskim radnjama deci prodaju ove SKANDALOZNE SVESKE: Cela slika je UŽASNA, ali detalj u gornjem desnom uglu je PORAŽAVAJUĆI

U beogradskom lancu supermarketa osvanuo je školski program i roditelji su zgroženi sveskom koja se nalazi u ponudi.

Pored toga što se iz godine u godinu ispostavi da je nešto od sadržaja udžbenika problematično, sada roditelji i pri kupovini osnovnih školskih potrepština moraju da dobro pripaze.

Ako nam ne verujete, pogledajte svesku na koju je u Beogradu naletela jedna Tviterašica.

Sa korica sveske pogled uzvraćaju Kim Kardašijan i Dženifer Lopez, obe poznate po svojim bujnim oblinama, što sveska savršeno ilustruje.

Iznad njih se zelene simboli dolara, a iznad svega toga piše „najbolje prijateljice zauvek“. Ne znamo ni u kom se to univerzumu Kim i Dženifer uopšte druže, te će biti da je ovo bio samo izgovor proizvođača kako bi imao razlog da dve bujne dame stavi na istu sliku.

A onda, vrhunac, oznaka od 15+ na ivici korica. I kako da se ne zapitate da li je moguće da smo došli dotle da i na školski pribor stavljamo ovakve oznake, jer ne postoji granica u godinama nakon koje bi bilo prikladno ovako nešto na koricama ponuditi školarcima.

A da li je ovo najgore što se nudi na tržištu školskog pribora? Da li ste vi primetili nešto slično?

Blic Zena

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close