„KAO DA STALNO NOSIM KUGLE SA SOBOM“ Primetio je da mu testisi sve više otiču dok nisu dosegli 32 KILOGRAMA (VIDEO)

„KAO DA STALNO NOSIM KUGLE SA SOBOM“ Primetio je da mu testisi sve više otiču dok nisu dosegli 32 KILOGRAMA (VIDEO)

FOTO: YOUTUBE / YOUTUBE

Den Maueru su testisi toliko otekli da su u jednom trenutku bili teški 32 kilograma. Zbog ovog problema, on devet godina nije mogao da ima seksualne odnose sa svojim suprugom, da ide normalno u toalet…

Ovaj Britanac se 2015. godine podvrgnuo operaciji koja mu je promila život, a kako je rekao jednom prilikom, zbog problema koji je imao osećao se kao „zatvorenik u sopstvenom telu“.

– Imam osećaj kao da nosim lanac na kome je zakačena kugla – istakao je on.

Den je na početku osećao da mu testisi otiču, ali kako je vreme prolazilo oni su bili sve veći i veći, onemogućavajući mu normalan život. Nije mogao da izlazi, da se bavi sportom, druži van kuće sa prijateljima, da radi neke uobičajene stvari koje je voleo.

 Znate koji je osećaj imati testise od 32 kilograma? To vam je kao da su vam tamo dole zakačene tri kugle koje vi morate da nosite svuda sa sobom. Svakodnevno osećam bol tamo dole, ali me bole i leđa, jer pored moje težine, moram da nosim i dodatnih 32 kilograma. Teško se krećem, funkcionišem.. – ispričao je on i dodao da su lekari prvo mislili da je njegova prekomerna težina glavni problem.

– Poslušao sam lekare, počeo sam da treniram, ali testisi su mi se i dalje povećavali – dodao je on.

Da zaista ima problem uvideo je nakon što je u jednoj emisji na televiziji video da postoje ljudi koji imaju problem kao i on, kao i da je za to postavljena dijagnoza – limfedema testisa.

– Pomislio sam da i ja možda imam taj problem. Odmah sam kontaktirao doktora i obavio operaciju koja je trajala dugih 14 sati. Odlično se osećam. Krećem u nove borbe, sad je na redu mršavljenje – zaključio je on.

 

Izvor: www.blic.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close