NA BANDERI SAM NAŠLA BROJ VIDOVITE LEPE! Skuvala je šolju kafe za mene, i putem telefona mi otkrila SVE TAJNE MOG ŽIVOTA!

NA BANDERI SAM NAŠLA BROJ VIDOVITE LEPE! Skuvala je šolju kafe za mene, i putem telefona mi otkrila SVE TAJNE MOG ŽIVOTA!

FOTO: PROFIMEDIA

Čekajući gradski prevoz u našoj prestonici nisam mogla a da ne primetim oglas na banderi na kom piše da vidovita Lepa gleda u šolju, karte i ono najvažnije- skida crnu magiju.

Odmah sam odlučila da pozovem vidovitu Lepu da mi kaže kakva me sudbina čeka. Nakon što sam je pozvala, odmah se sa druge strane žice javio prodoran ženski glas koji veoma brzo govori. Odmah smo se dogovorile da mi skuva kafu i da mi putem telefona pogleda u šolju – da se zna odmah na čemu smo, pa da se dogovaramo za dalje.

FOTO: ESPRESO.RS

Dogovor je bio da Lepa skuva kafu i da nakon pola sata pozovem i saznam najvažnije stvari o svom životu.

Nakon pola sata pozvala sam vidovitu Lepu i evo šta mi je rekla putem tečefona gledajući valjda u svoju šolju kafe. Rekla mi je da zamislim želju, a onda je krenula da priča šta vidi iz moje zamišljene želje:

Vidim osobu tamne kratke kose, krupnih smeđih očiju, prćast nos i ima širok vrat. Pored nje se ocrtava muška osoba smeđe kose koja kosu tera sa strane, žutih srednjih očiju, poveći špicasti nos, malo veća usta, a brada mu je isturena, pa onako dođe ko majmunska. Glave su im spojene. Ispod njegove glave je nešto iskopano.Ne znam tačno. Imate slovo M i A . Može biti da je M ime, A prezime ili obrnuto ili tim osobama neko u porodici ima te inicijale. Ne bih znala tačno. Ne deluje mi da ste zdravstveno dobri jer imate ocrtanu mrtvačku glavu, ima veze sa grobljem, ali ne bih znala šta. Pokazuju se kazaljke na devet i deset. Imali ste poslovnu ponudu koju ste odbili i dobro je što ste odbili jer ne bi slavno prošli. Korpa Vam se ovde ocrtala, možda je neko u vezi sa poslovnom ponudom na M i A. Možda, ne bih znala, ali on tu žensku osobu jako sluša u svemu. Eto, to je to. Da vam kažem da ste izgubili dosta jer ste bili  u lošim odnosima sa njim. Otkačite se od njega. Sve poklone koje ste dobili od te osobe uzmite i pospite dobro so po tim predmetima. Ako se ocrtaju dve rupe i crta dole i naprave se takva udubljenja, to su oči. To je bilo tamo gde ne treba, pa je donešeno kod Vas. Sve to odnesite u reku, ali samo ako se ocrta. Nakon toga ćemo se opet čuti da se dogovaramo za dolazak. 

Eto tako, nakon silnog nagađanja dođosmo Lepa i ja do nekih informacija, ali „ne znam tačno baš šta“.

Vidovita Lepa pored gledanja u šolju  pomaže ljudima tako što u paketu odradi seansu. Prvo ide gledanje u šolju, zatim gledanje u karte i kao šlag na torti skidanje crne magije. Lepa kaže da jedno bez drugog ne ide:

Dosta njih iz Beograda je dolazilo ovde. Oni su lepili te plakate po Beogradu. Pitali me da li se slažem, ja sam rekla neka lepe po gradu, ja sam ima dozvolila. Mnogo ljudi dolazi iz Beograda jer ima veza sa šest linija do ovamo. Prva linija kreće u  osam ujutru i u pola jedanaest se kod mene. Prvo gledam u šolju, pa posle u karte, treba i Vaša voda iz kuće pola litre u vlašici da ponesete i slike Vaše porodice.  Ne mogu Vam ništa reći ako Vam samo otvorim karte i ne mogu da skinem magiju dok se šolja ne otvori i da pogledamo o čemu se tu radi i onda se posle preko vode vidi. Sve se otkrije u šolji i onda se otkrije ime osobe i šta Vam radi. Ja napišem na papirić sve, a to se sve vidi preko vode. Gledanje u šolju je 1000 dinara, gledanje u karte isto 1000 dinara, a ovo ostalo skidanje magije je opciono, zavisi.

Moje sumnje u gledanje u šolju i karte vidovita Lepa ni posle „seanse preko telefona“ nije uspela da „otera“ jer „ne zna tačno šta“ , ali i ja. Pravo da vam kažem, žurim,  ali ne da pospem so, već da skuvam sebi kafu i da je popijem sama bez muškarca sa majmunskom bradom.

Jer, zapamtite: sve vračare i njima slični – obični su prevaranti. Ne dajte im da koriste vašu naivnost, ili očaj, i uzimaju vam novac. Ne postoje magija, vradžbine, niti vidovite žene. Sve su to laži dizajnirane tako da vam izbuše rupu u džepu.

Pozivamo policiju da postupa po zakonu i rešava ovakve slučajeve na vreme. 

 

Izvor: www.espreso.rs

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close