Ovo je najvažnija stvar kod izbora kondoma na koju skoro nijedan muškarac ne obraća pažnju

Ovo je najvažnija stvar kod izbora kondoma na koju skoro nijedan muškarac ne obraća pažnju

Milioni muškaraca širom sveta imaju problem da pronađu odgovarajuće kondoma

Ukoliko ste se nekada mučili da se uklopite u standardnu veličinu kondoma niste jedini, a sada jedna firma odlučila da i ovim muškarcima omogući da uživaju u sigurnom seksu.

Iako veliki broj muškaraca ne želi da prizna da imaju problem sa time što su im standardni kondomi veliki i traže manju veličinu. Sada kada je počela prodaja najmanjih kondoma njihovim mukama je došao kraj.

Manji kondomi nose ime “They Fit”(Taman su) i veličine su od 7,7 cm, širine 2,6 cm sa nominalnom širinom 4,1 cm. Na sajtu kompanije koja ih proizvodi nalazi se upitnik koji trebate da popunite kako biste bili sigurni da su ovi kondomi pravi za vas.

Tradicionalni mali kondomi koje smo do sada mogli da nabavimo su dužine od 17 cm, širine od 3,3 cm i nominalne širine od 5,2 cm. Saznanje da vam kondom ne odgovara je učestalije nego što smo mislili. Nije problem u tome što vama treba manji kondom nego je većina postojećih velika za većinu muškaraca.

Ovaj problem odnosi se na nominalnu širinu, koja je utisnuta na svakom pakovanju kondoma, ali većina muškaraca na to ne obraća pažnju. Potrudite se da proverite koje je širine vaš penis i u skladu sa time birajte kondome koji će vam najviše odgovarati. Ukoliko je kondom veliki, rizikujete da spadne tokom seksa i da vam ometa uživanje, a izlaže vas i seksualno prenosivim bolestima.

 

(Telegraf.rs/mirror.co.uk)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close