Devojčica (5) se igra sa zveri dugom ČETIRI METRA, ali tata ima BIZARNO OPRAVDANJE (VIDEO)

Devojčica (5) se igra sa zveri dugom ČETIRI METRA, ali tata ima BIZARNO OPRAVDANJE (VIDEO)

FOTO: YOUTUBE / YOUTUBE

Ed Taoka je na Fejsbuku i Jutjubu objavio nekoliko snimaka svoje petogodišnje ćerke koja se igra sa pitonima koje je ova porodica nazvala Soni i Šer. Međutim, poslednji video izazvao je dosta reakcija.

Naime, na njemu se vidi kako žuti piton dug oko 3,9 metara gmiže za devojčicom, u jednom trenutku podiže glavu ka njoj, dok ga ona mazi.

Ed je ispod objavljenog videa napisao da zmije nisu čudovišta željna krvi i da se u medijima zbog njih često podiže bespotrebna panika i paranoja. On navodi da na ovaj način želi da pokaže celom svetu šta se događa sa pitonima kada se neko dobro brine o njima i ako žive u kućnom okruženju.

Tata petogodišnjakinje navodi da je njegovu devojčicu napala mačka, da je kornjača nekoliko puta ugrizla, dok piton nije. Ed koji sa porodicom i ljubimcima živi u Londonu objavio je i snimak na kome se vidi kako njegova ćerka spava na kauču dok pored nje gmiže piton.

On tvrdi da je njegova ćerka savršeno bezbedna u njegovom društvu.

Tom Hudak, stručnjak za gmizavce kaže da su pitoni mnogo nežniji nego što to ljudi misle.

– Ali, pitoni su divlje životinje. Ja lično ne bih nikada dopustio malom detetu da bude u društvu takve zmije – rekao je Hudak, piše „InsideEdition“.

 

Izvor: www.blic.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close