Plaćao je devojčice za striptiz, želeo seks sa SEDMOGODIŠNJAKINJOM, a kazna koju bi mogao da dobije je DISKUTABILNA

Plaćao je devojčice za striptiz, želeo seks sa SEDMOGODIŠNJAKINJOM, a kazna koju bi mogao da dobije je DISKUTABILNA

FOTO: FACEBOOK

Daglas Tomas Purves, Australijanac optužen da je plaćao usluge koje su podrazumevale da se devojčice od šest do 12 godina svlače i igraju gole za njega preko Skajpa, našao se tokom prošle nedelje pred sudom.

On je pred sudom u Sidneju optužen da je plaćao usluge striptiza maloletnicima sa Filipina, kao i da je dogovorio da ode u tu državu radi seksa sa nevinom maloletnom devojčicom.

Na sudu su se našli dokazi u vidu video zapisa i slika dece koja pokazuju svoje intimne delove tela. Kako se navodi, on je za svoje bolesne namere i navike angažovao jednu Filipniku koja je bila zadužena za pronalaženje žrtava.

Preko nje pokušao je i da dogovori seks sa decom raznog uzrasta, a najviše novca mu je traženo za dete od sedam godina – 1.500 američkih dolara.

Purves je svoje žrtve nalazio preko Skajpa, Fejsbuka i Tageda, a kako se navodi u medijima, biće optužen po više tačaka optužnice.

Ukoliko bude osuđen, mogao bi da dobije kaznu od samo sedam godina bez prava na uslovnu slobodu i to pod uslovom da bude osuđen na maksimalnu kaznu.

 

Izvor: blic.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close