SOFIJA JE SKINULA ŠMINKU, A DEČKO JOJ JE REKAO DA JE ODVRATNA: Nije znao da ima ovu BOLEST, a evo kako izgleda! (FOTO)

SOFIJA JE SKINULA ŠMINKU, A DEČKO JOJ JE REKAO DA JE ODVRATNA: Nije znao da ima ovu BOLEST, a evo kako izgleda! (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram

Uvek je besprekorno našminkana i ima gomilu pratilaca na društvenim mrežama. A sada je odlučila da pokaže šta krije ispod šminke – i usledila je srceparajuća priča.

Sofija Rajdlington iz Velike Britanije, profesionalna šminkerka, rešila je da svojim pratiocima otkrije kako izgleda njena koža ispod pudera. Sofija inače pati od psorijaze, pa joj je koža, uključujući i lice, prekrivena crvenim i grubim delovima. Koža joj pored toga često puca, što izaziva veliki bol.

„Uvek sam se stidela toga, a pored toga sam i u stalnim bolovima. Kada sam naučila kako da sakrijem psorijazu nije bilo srećnije osobe od mene. Obožavam šminkanje i obožavam kad vidim sjajne rezultate. Kada imam šminku, ne primećuje se da nešto nije u redu sa mnom. Ali ono što vidite na prvi pogled nije nužno istina, a neki ljudi tu istinu prosto neće prihvatiti. Recimo, moj bivši dečko“, kaže Sofija.

Kada mu je pokazala kako izgleda njeno lice bez šminke, sa svojih 17 godina, bio je zgrožen, a sa njim je ostala još nekoliko meseci.

Ističe da joj je jedan od bitnijih ciljeva na društvenim mrežama da inspiriše druge da prihvate sebe takvim kakvi jesu, a stanje njene kože je danas sve bolje i bolje.

 

Izvor: kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close