„MAMA, MOLIM TE PRESTANI“ Dve žene se potukle nasred puta zbog saobraćaja, dete vriscima pokušalo da ih zaustavi (VIDEO)

„MAMA, MOLIM TE PRESTANI“ Dve žene se potukle nasred puta zbog saobraćaja, dete vriscima pokušalo da ih zaustavi (VIDEO)

Dve žene koje su vozile automobile u Northamptonu u Velikoj Britaniji potukle su se nasred puta, a video snimak incidenta je dostigao veliku popularnost.

U dramatičnom prikazu vidi se Debora Havkins (52), koja je bacila drugu ženu na pod i nastavila da je udara, dok joj dete vrišti: „Mama, molim te, prestani!“. Prolaznici koji su ih snimali takođe su im dobacivali da prestanu i da se vrate u vozila.

Ipak, Havkins tvrdi da se samo branila od žene koja ju je napala jer je smatrala da joj je oduzela prednost.

– Odjednom je stala uz moj automobil. Nisam ni stigla da pitam šta se desilo, već se zaletela na moja vrata i krenula da ih otvori – kazala je Debora, prenosi hrvatski „24 sata“.

– Nije me briga šta ona kaže. Samo sam je savladala, veća sam od nje. Zgrabila sam je i spustila na pod. Rekla sam joj da se vrati u svoj automobil, ali je odbila, pokušala je da me zgrabi, pa sam se branila – kaže Havkins čiji je sin očajnički vrištao i molio majku da prestane da tuče ženu.

Debora se sad boji da će je u gradu smatrati agresivnom, a zapravo ju je druga žena agresivno napala što se ne vidi na video snimku, kaže.

 

Izvor: blic.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close