UGUŠILA SE jer sam napravila KOBNU GREŠKU u njenom krevecu! Ustala sam da spremim ćerku za školu, a onda shvatila da mi je mlađe dete mrtvo

UGUŠILA SE jer sam napravila KOBNU GREŠKU u njenom krevecu! Ustala sam da spremim ćerku za školu, a onda shvatila da mi je mlađe dete mrtvo

Moja ćerka imala je svega 18 meseci kada sam napravila kobnu grešku zbog koje je danas nema.

U srceparajućem postu na Fejsbuku, mama po imenu Deksi Li iz Velike Britanije, upozorava roditelje na grešku koju svi često rade, a koja može da ima tragičan ishod.

– Šestog marta u 8 sati izjutra moj život se preokrenuo. Ustala sam da spremim starije dete za školu, a onda shvatila da mi je mlađa ćerkica mrtva.

Od tada, samu sebe krivim što sam ostala bez Koni. Ugušila se u gomili plišanih igračaka sa kojima je delila krevet. Naređala sam ih tako da je spreče da slučajno ne ispadne iz kreveta.

I tu funkciju su igračke izvršile – Koni nije pala, ali se nekako podvukla pod najveću plišanu igračku i ugušila se.

Od tada ne prođe ni dan da se ne zapitam šta bi bilo da nisam u krevetac stavila igračke. Možda bi zaista i pala. Možda bi sve završilo sa jednom malom čvorugom na čelu, ali bila bi tu. Kakav god da bi bio ishod, sada više nije važno jer nje nema. Ono što ja želim je da ova priča dođe do svakog roditelja.

Pustite ih da padnu. Nemojte da pravite bunkere u svim mogućim otvorima u krevecu. Ostavite ih tako. Moja Koni je na jednoj strani kreveta imala ogradu, a na strani do zida je bilo vrlo malo prostora između kreveta i zida. Šanse da bi propala kroz to bile su minimalne, ali ja sam ipak tu gurala igračke. To mi je danas najveće kajanje u životu.

Sklonite sve iz kreveta vaše dece. Ne treba im ništa osim pokrivača, pa čak ni jastuk.

Ako je meni već morala da se desi tragedija, želim da je makar uz ovu moju priču neko drugi izbegne – poručuje majka…

 

Izvor: zena.blic.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close