ĆERKA (25) UBILA SVOJE RODITELJE I SESTRU NA SPAVANJU?! Pronađen ubica porodice u Debru!

ĆERKA (25) UBILA SVOJE RODITELJE I SESTRU NA SPAVANJU?! Pronađen ubica porodice u Debru!

Glavna osumnjičena za ubistvo bračnog para Pocesta i njihove 14-godišnje ćerke u Debru je starija 25-godišnja ćerka, objavili su danas mediji na albanskom jeziku.

Portal Info škip, kako prenose makedonski mediji, pozivajući se na nezvanične informacije iz lokalne policije, naveo je da je osumnjičena B.P. (25) imala pomoć još dve osobe – jedne iz Gostivara, koja joj je pomogla kod prevoza i druge iz Debra, koja je obezbedila pištolj.

Osumnjčena se nakon trostrukog ubistva navodno odmah vratila u Italiju, gde je živela sa porodicom, a u Debar je ponovo došla kada je rodbina obavestila o ubistvu roditelja i sestre, koje se dogodilo 26. avgusta..

Kako prenose makedonski mediji, sve troje osumnjičenih privedeni su u sud u Gostivaru, koji je zajedno sa tužilaštvom iz tog grada nadležno za slučaj trostrukog ubistva u Debru, gde im je određen tridesetodnevni pritvor.

Bračni par Amit (54) i Nezmje (53) Pocesta i njihova ćerka Anila (14) ubijeni su iz pištolja 26. avgusta u jutarnjim satima svojoj kući u Debru, dok su spavali. Bliska rodbina ih je pronašla istog dana oko 21.00h.

Supružnici su, navode elektronski mediji, skoro tri decenije živeli u Italiji sa svoje tri ćerke, a u Debar su uobičajeno svake godine dolazili u vreme letnjeg odmora.

Tri beživotna tela pronašla je bliska rodbina, koja se zabrinula nakon što se nisu pojavili na porodičnom veselju, niti su se javljali na telefonske pozive, pa je jedan od rođaka ušao u kuću kroz otvoren prozor da proveri zašto se ne javljaju.

 

Izvor: espreso.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close