MAJKA JE ČULA NEOBIČNE ZVUKOVE IZ MONITORA: Otišla je da vidi šta se dešava, ali njena BEBA nije bila sama! (FOTO) (VIDEO)

MAJKA JE ČULA NEOBIČNE ZVUKOVE IZ MONITORA: Otišla je da vidi šta se dešava, ali njena BEBA nije bila sama! (FOTO) (VIDEO)

Kada su se Roj i Bernita Rodžers venčali, odmah su hteli da zasnuju porodicu. Ali, njihovi snovi su se počeli činiti nedostižnim kada je Bernita tri puta pre vremena rodila.

Nažalost, sve su njihove bebe preminule. Bernita je osećala užasnu prazninu u svom srcu koju ništa nije moglo ispuniti.

Tužni par je gotovo u potpunosti odustao kada je jednog dana malena mačkica ušetala u njihove živote. Svu su ljubav dali za brigu o toj malenoj slatkici.

Roj i Bernita su uskoro saznali da je „Midnight“ (Ponoć) zapravo vrlo srećna mačka. Nakon godinu dana od kada su našli mačkicu, žena je ponovo zatrudnela.

Bernita je rodila zdravu devojčicu Stejsi. Zbog svih negativnih prošlih iskustava par se vrlo zaštitnički ponašao prema detetu tako da su uvek blizu imali monitor za bebu.

Međutim, u jednom trenutku mačka je delovala ljubomorno zato što nije u centru pažnje tako da je počela da skače na Bernitu.

Bernita ju je ignorisala pa je potom ustala kada je čula neobične zvukove kako dolaze iz monitora za bebu. Vidno uznemirena otišla je u Stejsinu sobu. Bila je zaprepaštena kada je uvidela što je mačka zapravo nameravala.

Izvor: espreso.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close