PROVALIO U POGREBNO PREDUZEĆE I UKRAO MRTVU TAŠTU: Žena nije imala pojma, a onda je priznao zašto se USPANIČIO

PROVALIO U POGREBNO PREDUZEĆE I UKRAO MRTVU TAŠTU: Žena nije imala pojma, a onda je priznao zašto se USPANIČIO

Muškarac, koji je tražio da ostane anoniman, priznao je da je provalio u pogrebno preduzeće „Baterflaj“ u Ročesteru, Kentu, gradu u Engleskoj i ukrao telo svoje pokojne tašte.

On je istakao da se odlučio na taj korak pošto mu se vlasnik ovog preduzeća nije javljao i nije odgovarao na telefonske pozive nekoliko dana pre sahrane.

On se uspaničio kada nije mogao da dođe u kontakt sa pogrebnikom, pa je odlučio da stvar preuzme u svoje ruke.

Zanimljivo je da je odlučio da svojoj supruzi, ćerki preminule žene, ništa ne kaže povodom ovog događaja.

„Nisam imao drugu opciju. Proveo sam dva dana u policijskoj stanici pokušavajući da kontaktiram vlasnika pogrebnog preduzeća, ali nikako to nisam uspeo. Na kraju sam morao sam da izvučem telo moje tašte, nisam želeo suprugu time da opterećujem“, rekao je.

Muž, koji se prilično uspaničio zbog ovog događaja, zamolio je prolaznike da „stražare“ i da motre na ostale ljude dok on bude obijao pogrebno preduzeće u nadi da pronađe telo svoje tašte.

Kada je pokojnicu pronašao, stavio ju je u kolica na dva točka i to usred bela dana, a potom premestio u kombi koji je bio angažovao za svoj plan – i to sve pre nego što se vratio kod svoje kuće natrag da pokupi odeću koju je njegova supruga pripremila za sahranu, kako bi mogao da je obuče.

Potom je telo odvezao u drugo pogrebno preduzeće u Ročesteru, koji je ove navode i potvrdio.

Ljudi koj žive u blizini pogrebnog preduzeća rekli su da su čuli „horor priče“.

Radnik u lokalu pored pogrebnog preduzeća rekao je: „Znam o momku koji je pokupio telo svoje tašte, istina je da se to dogodilo, ali mi ne smemo da pričamo o tome.“

Jedna žena je priznača kako se ponašala kao stražar i odvraćala pažnju ljudima dok je muškarac telo vozio u drugu ulicu.

 

Izvor: kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close