NEMA POJMA KAKO JE TAMO DOSPELA Osećala je bolove u stomaku, ali ono što je doktor pronašao u njenoj vagini je nešto NAJBIZARNIJE

NEMA POJMA KAKO JE TAMO DOSPELA Osećala je bolove u stomaku, ali ono što je doktor pronašao u njenoj vagini je nešto NAJBIZARNIJE

Britanka koja živi na Tenerifima ostala je bez reči kada joj je doktor saopštio zbog čega je imala bolove u stomaku.

Neimenovana devojka poreklom iz Britanije koja trenutno živi na Tenerifima u Španiji otišla je kod doktora nakon što je osećala konstantni bol u predelu donjeg stomaka. Međutim, uzrok bolova je bio toliko bizaran da su i pacijentkinja i doktor ostali u čudu. Naime, kako prenose španski mediji, njoj je u vagini pronađena mrtva kornjača.

Kako se navodi u izveštaju, u čitav slučaj se uključila i policija, pošto nije isključeno da je devojka bila žrtva seksualnog napada, ali ona nije želela da odgovara na pitanja koja su joj dodatno postavljali.

– Ovaj incident se desio i sve u izveštaju je istina. Žena ne zna kako je reptil završio u njoj, kako što ni mi ne znamo, saoštio je izvor iz policije.

Devojka je izjavila da se osećala čudno neko vreme i da je sve počelo kada je bila na zabavi sa nekoliko prijatelja iz Britanije, par dana ranije.

Što se tiče same kornjače, medijima nije saopšteno kolika je bila njena veličina.

 

Izvor: blic.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close