NOŽEM NA ĆERKINOG DEČKA Besni otac izbo mladića jer nije odobravao vezu

NOŽEM NA ĆERKINOG DEČKA Besni otac izbo mladića jer nije odobravao vezu

Dođi sa mnom, idemo da prošetamo – kazao je juče oko 21 sat Denisu Osmančeviću (33) iz Zaprešića u Hrvatskoj, Ante, otac njegove devojke, kada ga je zatekao da s prijateljem sedi za stolom na terasi kafića „Triniti“ u Zaprešiću.

– Ne idem nigde. Reci mi ovde šta imaš – navodno mu je odgovorio Denis i tada je Ante bez reči izvadio nož i nasrnuo na Osmančevića.

Isekao ga je po zadnjem delu glave blizu vrata, pokušao je da ga ubode u trbuh, ali nije uspeo, pa mu je zario nož u desnu nogu u visini bedra.

– Iz kafića su nosili krpe kako bi pokušali da mu zaustave krvarenje do dolaska Hitne pomoći. Hvala Bogu, Hitna je došla stvarno brzo, za samo dva-tri minuta – rekao je mladić koji se u kobnom trenutku zatekao u lokalu.

Nakon ubadanja Ante je izašao iz objekta na zadnji izlaz, a krvavi nož je poneo sa sobom. Očevici su napadača opisali kao krupnijeg muškarca bez kose, starosti oko 50 godina.

Iz zagrebačke policije nisu želeli da iznose nikakve detalje slučaja dok je kriminalistička obrada u toku, pa tako ni da otkriju identitet napadača. Inače, u zgradi u kojoj se nalazi kafić živi ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović, a u lokal „Triniti“ svraća na kafu. Kako nezvanično saznaje „24 sata“, motiv za napad nožem je činjenica da Ante ne odobrava izabranika svoje ćerke, te ne može da se pomiri s tim da oni žive zajedno otprilike od početka ove godine. Sve je, pričaju upućeni, počelo oko Velike Gospe. Tad je neko javio Antonelinom bratu Leonardu da je ona u vezi s Denisom.

Njihovu ljubav Antonela je krila od svih članova porodice, kako od oca, tako i od majke i brata. To joj je, kažu, polazilo za rukom jer njena majka radi u Švajcarskoj, brat u Nemačkoj, a otac zbog posla često menja mesto boravka. Antonela i Denis živeli su vrata do vrata tri godine, bili su prve komšije, a tako se verojatno ljubav i stvorila. Vezu su počeli još pre godinu i po, dok je Denis bio u braku. Od svih su skrivali da su zajedno. U januaru ove godine Denis se rastao od supruge, s kojom ima dvoje dece, od dve, odnosno tri godine, te iznajmio smeštaj u Zaprešiću za Antonelu i sebe. Njegovi prijatelji uveravali su novinare „24 sata“ da se, možda i prvi put u životu, istinski zaljubio.

– Pronašao je posao i rekao da želi da se promeni i postane čovek kakvog ona želi – pričaju njegovi prijatelji.

Naime, Denis je, tvrde, želeo da okrene novu stranicu i ispravi „grehe iz prošlosti“ među kojima je kazna zatvora od godinu i po dana na koju je pravosnažno osuđen, a za izdržavanje je trebao da se javi za dva-tri meseca. Na Opštinskom sudu u Novom Zagrebu još su u toku dva kaznena postupka protiv njega, jedan zbog prevare te drugi zbog povrede dužnosti u slučaju gubitka, prezaduženosti ili nesposobnosti za plaćanje prema Zakonu o trgovačkim društvima. Otkada je Antonelina porodica saznala za njihovu vezu, njoj su zabranili da mu se javlja ili ga viđa.

– Deset dana se nisu videli. Nisu joj dali da mu se javi, da ga nazove ili mu pošalje poruku. Pričao mi je i da su ga tražili, kružili automobilom oko njegove zgrade te pokušavali da ga namame da se nađu. Zašto, možete samo da nagađate – ispričao je Denisov blizak prijatelj koji je dodao da se Denis još nalazi u bolnici u Zagrebu, gde se za njegovu sigurnost brine policija.

 

Izvor: blic.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close