U SRBIJU JE STIGLA BOŽJA DROGA IZ KOLUMBIJE! Izaziva halucinacije i JEZIVU SMRT. Ovo je prava opasnost za našu decu

U SRBIJU JE STIGLA BOŽJA DROGA IZ KOLUMBIJE! Izaziva halucinacije i JEZIVU SMRT. Ovo je prava opasnost za našu decu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) uhapsili su R. A. (1988) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom hapšenja R.A. pronađeno je i oduzeto tri litre narkotika, za koje se osnovano sumnja da se radi o psihoaktivnoj kontrolisanoj supstanci DMT (dimetiltriptamin) tzv. „Božijoj drogi“, koja je po prvi put zaplenjena od strane nadležnih organa na teritotoriji Republike Srbije.

Navedena psihoaktivna supstanca upućena je u vidu pošiljke iz Kolumbije u Republiku Srbiju, gde je osumnjičeni R.A. preuzeo.

Akcija hapšenja i zaplene narkotika sprovedena je u sklopu saradnje sa partnerskim službama Savezne Republike Nemačke.

Osumnjičenom R.A. određeno je zadržavanje, nakon čega će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Konzumiranje ove droge izaziva psihičku zavisnost, povećani krvni pritisak, paranoju i strah. Ljudima se pod dejstvom ove droge priviđaju scene poput putovanja kroz vreme, napuštanje vlastitog tela, razgovor s bogom…

DMT droga se inače koristi kao psihodelična u mnogim kulturama, korišćenjem ove droge šamani su dobijali vizije.

 

Izvor: espreso.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close