Gola doji petogodišnjeg sina u kupaonici: „Nismo spremni prestati“

Gola doji petogodišnjeg sina u kupaonici: „Nismo spremni prestati“

LJUDI imaju različita mišljenja o tome koliko dugo dojiti djecu i gdje to raditi ili ne raditi, a ova majka odlučila je pokazati svoj stav o tome.

Amy Hardcastle, kućanica iz Velike Britanije, majka je petogodišnjeg dječaka Maxa kojeg još uvijek doji te kaže kako ne vidi nikakav problem u tome.

“Skoro sam prestala dojiti kad je imao četiri tjedna, srećom netko mi je pomogao i uspjela sam nastaviti s dojenjem. Dojim Maxa već pet godina, oko tri puta tjedno, i zasad nijedno od nas dvoje nije spremno prestati“, ispričala je Amy za britanski The Sun.

https://www.instagram.com/p/BjXnqRxBwni/?utm_source=ig_embed

“Nema ništa loše u tome. Dojenje ima smisla budući da moje tijelo i dalje stvara mlijeko. A jednom kad uđeš u rutinu dojenja, zašto ne nastaviti dok god to majci i djetetu odgovara?“ pita se ova majka dodajući kako će Maxa nastaviti dojiti dok god on to želi.

https://www.instagram.com/p/BnBxSjahDgv/?utm_source=ig_embed

Amy često objavljuje fotke sebe i sina na Instagramu, zalažući se za dojenje starije djece, a nedavno je objavila i fotografiju na kojoj doji sina gola u kupaonici te izazvala brojne reakcije.

https://www.instagram.com/p/Bl2nrWbhW3Q/?utm_source=ig_embed

Iako ima onih koji je kritiziraju, Amy se na Instagramu okružila brojnim istomišljenicima koji mladu majku hvale i potiču da i dalje doji sina bez obzira na zgražanje mnogih.

 

Izvor: index.hr

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close