Imao je 200 KILOGRAMA, žena ga je ostavila jer nije mogao da ima seks, a DANAS je TOLIKO DOBAR FRAJER da devojke okreću glavu za njim na ulici!

Imao je 200 KILOGRAMA, žena ga je ostavila jer nije mogao da ima seks, a DANAS je TOLIKO DOBAR FRAJER da devojke okreću glavu za njim na ulici!

Stiven Ringo (38), softverski inžinjer, započeo je svoju bitku protiv viška kilograma jer su mu isti uništili brak. Naime, on je prosto bio preveliki da bi imao seks. Čak i oblačenje čarapa za njega je bio izazov, a kamoli vratolomije u spavaćoj sobi.

Kada se njegov brak naglo završio krajem januara 2016. godine, rešio je da prizna sebi u kakvom je stanju njegovo zdravlje, a potom se i baci na transformaciju. Tako je za dve godine skinuo neverovatnih 100 kilograma!

„Ispravno je reći da je moja težina uništila moj brak. To je bio presudan faktor, moj odnos sa ženom se pogoršao kada sam toliko ugojio. Postao sam depresivan, intimnost između nas je opala, a moji kilogrami su „sahranili“ naš seksualni život“, započeo je svoju priču Stiven iz Tenesija.

http://www.healthglu.com/uncategorized/how-one-man-ate-to-lose-222-pounds-i-used-to-sacrifice-my-life-and-health-for-momentary-pleasure/

Realnost se obrušila na njega tokom praznika 2012. godine koje je proveo sa sada već bivšom suprugom u Njujorkom.

„Kada ste u Njujorku, osuđeni ste na puno hodanja. Morao sam da odmaram na svakih pola sata. Osećao sam se kao hodajući neuspeh“, rekao je o, dodajući da je živeo na brzoj hrani, te da je gotovo svakodnevno ručao i večerao u „MekDonaldsu“, a jedan obrok se sastojao od dva velika hamburgera, dva velika pomfrita, dva gazirana pića i 20 pilećih štapića.

U oktobru 2016. Stiven je rešio da krene u teretanu, što je za njega bilo odvratno iskustvo – tek tada je shvatio koliko je daleko doguralo njegovo prejedanje. Ipak, nije odustajao – svaki dan je vežbao, a uveo je i svojevrsni „post“ tokom dana, zapravo jeo je samo u periodu od 5 popodne do 9 uveče.

„Moja ishrana uključivala je jednu jabuku, a potom ćuretinu i boraniju. Nakon toga, pojeo bih dve šolje kokica i sladoled sa niskom količinom mlečne masti“, otkrio je ovaj Amerikanac, a navodno se i dan danas hrani na taj način.

Kompjuterski stručnjak istakao je i da ima više samopouzdanja, ali da i dalje nije spreman da izlazi sa novim ženama.

Takođe, on ima i sopstveni Jutjub kanal na kome redovno priča o svojoj neverovatnoj transformaciji i deli savete za sve koji žele isto.

„Gubitak težine promenio mi je život. Danas imam veliki višak kođže koji bih voleo da skinem, ali s obzirom da takva operacija mnogo košta, to mi trenutno nije prioritet. Svakako se danas mnogo bolje osećam u svojoj koži i mislim da to pravi veliku razliku“, zaključio je Ringo.

 

Izvor: zena.blic.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close