Ne pravite od miša slona: Jelena Krunić se oglasila nakon skandalozne izjave o malom Dukiju (FOTO)

Ne pravite od miša slona: Jelena Krunić se oglasila nakon skandalozne izjave o malom Dukiju (FOTO)

Nakon opšteg skandala koji je Jelena Krunić svojom izjavom pokrenula o preminulom Dušanu Todoroviću, na kraju se i sama oglasila na Instagramu.

“Umire toliko dece I toliko donacija treba da se da za živote mladih i starijih osoba, ako iko deli apele DELIM JA. A TO ŠTO MI kačite kojekakve “sramne izjave” o smrti jednog od mnoštva dece koja su obolela, samo zato što sam 10 puta zamolila da mi se ne priča to u lajvu jer sam isti takav slučaj imala pre dva meseca. Ne pravite od miša slona. I samo da opomenem tabloide, sa mnom na snimku je maloletnik kome niste blurovali lice tako da ćete lagano popušiti tužbu tako da ćete lagano popušititi tužbu praveći ni od čega nešto! HVALA LEPO.”, izjavila je ona.

Ali je već u sledećem rekla: “I dragi pokušaji od novinara, ne izvlačite iz konteksta reči, kapiram ja da se čita kad Krunićka nešto kaže ili napiše ali smanjite malo doživljaj, OK? Ako je iko apelovao za njega ja sam. A vi sto osuđujete, skrinshotujte mi poruke da vidim pa onda vređajte, prosto.”

Podsetnika radi, Jelena Krunić je u sinoćnjem lajvu na svom profilu na Instagramu, na poruku da je Duki umro, rekla fanovima da “ne mrače.”

 

Izvor: editor.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close