Klub beba trudnica i mama: Manifestacija povodom drugog rođendana Kluba

Klub beba trudnica i mama: Manifestacija povodom drugog rođendana Kluba

Manifestacija povodom drugog rođendana Kluba humanitarnog je karaktera. Osmišljena od strane udruženja “Klub beba trudnica i mama” koja ima zajednički cilj, spoznavanje mnogih problema i specifičnosti koje članovi ove zajednice imaju, a koje mogu mnogo lakše da prebrode organizovani i uz međusobnu podršku, povezivanje, razmenu iskustva, edukaciju, te na kraju i konkretnu pomoć.

Planirani događaj je zakazan 02.10.2018. u Oficirskom domu sa početkom od 11 časova.

Program

Povodom druge godišnjice naše zajednice organizovaćemo nekomercijalni program namenjen deci.Program će pratiti mediji u sklopu javnih preduzeća,podrškom grada Niša,uz koktel i kolače. Na manifestaciji će učestvovati deca uglavnom predškolskog uzrasta,učesnici programa koji će biti organizovan tog dana su: Pozorište Lutaka, Plesni studio “Revolution”, Gimnastički klub “Gimnastix” a mališani će uživati u druženju sa animatorima.

Događaj će upotpuniti 3D dekoracija i dekoracija sa balonima.

Prijatelji Kluba: Ordinacija Neomi,Dr Nikolić,Oxford vrtić,TalijaLab,i fotograf koji će ovu manifestaciju zabeležiti fotografijama.

Manifestaciju podržali sponzori: Metla diskont i Torte Tanja koji su obezbedili piće i kolače našim gostima.

Poziv

Pozivamo roditelje,bake i deke,da dovedu svoje mališane na otvorenoj manifestaciji koja sledi,decu očekuju zanimljive predstave a starije zanimljivi poklončići.

 

Izvor: niskiportal.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close