SKANDAL NA EKOMONSKOM FAKULTETU: Portir pretukao asistentkinju, SVA U MODRICAMA I PODLIVIMA! (FOTO)

SKANDAL NA EKOMONSKOM FAKULTETU: Portir pretukao asistentkinju, SVA U MODRICAMA I PODLIVIMA! (FOTO)

Siledžija Uhvatio me je za desno rame i levu ruku, a pre toga me je ošamario i bacao kao vreću, tvrdi za Kurir Tatjana Davidov

Tatjana Davidov, bivša asistentkinja na Ekonomskom fakultetu u Subotici, tvrdi za Kurir da ju je portir Damir Mačković pretukao 1. septembra pred početak ispita u kopirnici fakulteta!

Tatjana objašnjava da je suština problema u tome što novi dekan Aleksandar Grubor ima privatne probleme sa bivšim dekanom, sa kojim je ona bila u korektnim odnosima, a da je novi dekan posumnjao da je ona pisala prijave protiv njega.

– Grubor misli da sam ja nešto pomagala bivšem dekanu. On je otvoreno rekao da će biti raspisan konkurs, ali ne za mene, i pričalo se da ću ja da letim. Od aprila kreće farsa protiv mene. Otkaz sam dala 28. avgusta, a prestala da radim 3. septembra. Bila sam u obavezi da dođem na ispit 1. septembra i doživela to što sam doživela – počinje priču Tatjana i nastavlja:

– Došla sam do kopirnice, gde su bili portir i još jedan profesor. Portir je uzeo da kopira zadatke za studente, nije znao šifre, i to je trajalo sat vremena. Rekla sam mu da da meni da završim to, na šta mi je on odbrusio da sam ja niko i ništa. Rekla sam mu da sam asistent, da bi mi on uzvratio: „Ti si niko i ništa. Marš napolje!“

Nakon toga portir joj je zapretio kako će da zove dekana, na šta mu je Tatjana rekla da ga slobodno pozove. Mačković je izašao u hodnik da kontaktira s dekanom, a kada se vratio u kopirnicu, nastao je haos, dok je profesor koji je bio u istoj prostoriji sve samo nemo posmatrao.

– Uhvatio me je za desno rame i levu ruku, a pre toga me je ošamario. Uhvatio me je kao vreću i bacao. Onda me je izvukao napolje na hodnik i dva-tri puta me bacio na zid. Udarao me je i u noge. Bila sam sva modra i crvena. Imala sam oko vrata okačenu fleš memoriju, on je to nekako zahvatio i povukao me, zaderao mi je vrat – priča uznemireno Davidova.

Naša sagovornica, koja je bila višegodišnji asistent na sedam predmeta, odmah je nasilje prijavila policiji, a protiv portira je podnela i krivičnu prijavu.

– Portir ili dekan, nisam sigurna ko, policiji su rekli da sam ja nasrnula na profesora, te da je portir morao da me odvoji od njega. To nije istina! Sramota je da mene, samohranu majku dvoje dece, na kraju neko uhvati da me izudara, a da niko ne reaguje i da se to sakrije – ogorčena je Tatjana.

Komentar od dekana Aleksandra Grubora juče nismo uspeli da dobijemo. Pitanja smo prosledili i MUP, ali do zaključenja broja nismo dobili odgovor.

Portir Damir Mačković

Nisam je udarao

S druge strane, portir Damir Mačković, za koga Tanja Davidov tvrdi da ju je tukao, rekao je da neće davati izjave.

– Nisam je tukao – kaže Mačković, a na pitanja odakle Tanji modrice i da li ih je sama sebi nanela, odgovara:

– To pitajte nju.

 

Izvor: kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close