„DETE MI JE SAMO ISKLIZNULO U PANTALONE“ Mila (18) nije znala da je trudna sve dok se nije porodila na kuhinjskom podu (FOTO)

„DETE MI JE SAMO ISKLIZNULO U PANTALONE“ Mila (18) nije znala da je trudna sve dok se nije porodila na kuhinjskom podu (FOTO)

Tinejdžerka nije znala da je trudna dok nije rodila bebu na kuhinjskom podu.

Kad je 18-godišnja Milaois Marfi doživela bolove u abdomenu, njena mama Viktorija posumnjala je da se radi o upali slepog creva, ali kad je devojci pukao vodenjak, shvatila je da se radi o trudovima.

Sve se dogodilo tako brzo da je Milaois svoju ćerkicu rodila na kuhinjskom podu, a malena Harper na svet je stigla sa samo 26 nedelja.

– Samo mi je iskliznula u pantalone. Kad se tek rodila zaplakala je i prestala je da diše, pa ju je moja mama morala oživljavati. Beba je bila veličine njenog dlana, teška 450 grama – otkrila je mlada mama.

Ispričala je i da se celu noć osećala loše, ali nije znala što se događa dok nije počeo porođaj.

– Bolela su me leđa i nisam mogla da spavam, ali drugih simptoma nisam imala. Mislila sam da se samo debljam. Beba se verojatno pomerala, ali kako nikad nisam bila trudna, mislila sam da su probavne tegobe – kaže Milaois.

Budući da je neprestano povraćala, zamolila je mamu da nazove doktora, ali joj je u tom trenutku pukao vodenjak.

– Moja mama je odmah znala o čemu se radi. Rekla mi je da opustim, nazvala moju sestru, a beba mi je bukvalno iskliznula u pantalone. Kad su me prevezli u bolnicu od šoka sam bila tupa, tek sam ujutro shvatila da imam bebu – rekla je ona.

Beba Harper je morala ostati nekoliko meseci na intenzivnoj nezi.

– Harper je bila malena poput pakovanja šećera. Došla je u bolnicu kada je bila stara samo 20 minuta, srce joj nije kucalo, ali uspeli smo je oživeti. Milaois je onako u šoku morala izdojiti mleko za nju – ispričala je doktorka Adrian Foran.

Nakon početnog šoka, mladi roditelji su preuzeli brigu o bebi.

– Mnogi su nam ljudi govorili da smo premladi, ali nije nas briga. Harper nas čini ponosnima. Mesecima je bila u bolnici, imala dve laserske operacije očiju i svima pokazala da nisu u pravu. Neverovatno je koliko me je usrećila. Ona je tako jaka beba – dodao je tata Džejms.

Milaois planira da se naredne godine vrati u školu, ali sad joj je briga o ćerkici prioritet.

 

Izvor: alo.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close