MISTERIOZNA ŽENA NA BEOGRADSKOM GROBLJU SNIMA SAHRANE! A onda priđe ožalošćenima i traži od njih ŠOKANTNU STVAR!

MISTERIOZNA ŽENA NA BEOGRADSKOM GROBLJU SNIMA SAHRANE! A onda priđe ožalošćenima i traži od njih ŠOKANTNU STVAR!

Posao fotografa obično obuhvata slikanje najrazličitijih vrsta događaja, od svadbi, žurki do rođendana. Međutim, postoje i oni koji svakim danom sve više proširuju svoj asortiman usluga, te je jedna žena počela da se bavi slikanjem sahrana na beogradskom groblju Lešće.

Ovo, možda i ne bi bilo toliko čudno, da njen „način poslovanja“ nije više nego problematičan. Zbog toga se pobunio veći broj Beograđana koji su koristili usluge ovog groblja.

Ova žena, prema pričama sugrađana, prilikom sahrana na Lešću prilazi ožalošćenim porodicama i daje im papire ne bi li potpisali pristanak na fotografisanje sahrane. Ne samo da dodatno uznemirava ožalošćene kojima je neprijatno da ulaze u raspravu sa njom, već i dobro zarađuje od toga.

– Na groblju Lešće, u dosluhu sa upravom, jedna žena fotografiše povorke. Pre sahrane prilazi zajedno sa sveštenikom i ugura „pristanak na fotografisanje“ sa ostalim papirima. Nakon sahrane prilazi ožalošćenima (bira žene) i naplaćuje 8.000 dinara – napisao je jedan sugrađanin u svojoj prijavi.

Pošto je njeno „delovanje“ na ovom groblju konstantno, građani su se požalili Beokom servisu, da bi ubrzo stiglo reagovanje nadležnog gradskog preduzeća- JKP „Pogrebne usluge“ se izvinjava sugrađanima zbog uznemiravanja izazvanog navedenom situacijom na groblju Lešće. Želimo da vas obavestimo da pomenuta gospođa ne radi u našem preduzeću. Sugrađani ni u kom slučaju nisu u obavezi da kupe fotografije, odnosno mogu da zabrane fotografisanje ispraćaja. Uprava groblja Lešće će upozoriti gospođu da je ovakvo ponašanje neprihvatljivo, kao i da ispraćaje može fotografisati samo uz izričito odobrenje izvršioca sahrane – rekli su iz „Pogrebnih usluga“.

 

Izvor: kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close