POSLE MALE MILICE, UŽAS I NA RAČUN POKOJNOG DUKIJA! Skandalozan i MORBIDAN vic zgrozio zemlju! Ovakvu sramotu Srbija nije pročitala!

POSLE MALE MILICE, UŽAS I NA RAČUN POKOJNOG DUKIJA! Skandalozan i MORBIDAN vic zgrozio zemlju! Ovakvu sramotu Srbija nije pročitala!

Smrt četvorogodišnjeg Dušana Todorovića iz Svilajnca potresla je celu naciju. Međutim, na društvenim mrežama se pojavila skandalozna objava na račun smrti mališana koja je navukla veliki bes javnosti.

„Zašto mali Dušan ne može da radi sklekove? – Jer udara glavom o sanduk!“ – glasi ovaj status koji je postavio na Fejsbuku neko ko se predstavlja kao “Armagedon Motokultivator Wajtt” .

Korisnici ove društvene mreže ostali su zgroženi objavom, a mnogi su prijavili profil zbog uznemiravanja.

To je izgleda trenutno urodilo plodom, jer jutros profil nije postojao. Međutim, sada se na Fejsbuku opet pojavio! Jeziva šala je obrisana, a osvanulo je “izvinjenje javnosti”:

Ni ovo nije dobro prošlo na društvenim mrežama, pa ljudi i dalje pozivaju da se profil prijavi kako bi ga Fejsbuk što pre trajno ugasio.

Iz dostupnih informacija ne može se zaključiti o kome se radi. Na profilu nema ličnih slika, piše da je završio Železničku školu i živi u Beogradu, kao i da je poreklom iz Šapca.

Podsetimo, mali Dušan Todorović preminuo je u subotu u bolnici u Barseloni nakon duge i teške bolesti. U borbi za život ujedinio je čitavu Srbiju koja je sakupila novac za njegovo lečenje.

 

Izvor: kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close