Užas na Kosovu! Silovao ćerku (18) godinama, njena izjava je toliko strašna da su policajci zaplakali! Komšije u selu zgrožene!

Užas na Kosovu! Silovao ćerku (18) godinama, njena izjava je toliko strašna da su policajci zaplakali! Komšije u selu zgrožene!

Policija u Kosovskoj Mitrovici uhapsila je H.S. koji je osumnjičen da je silovao svoju osamnaestogodišnju ćerku. Sve se dešavalo u porodičnoj kući u selu Gušavac pored Suvog dola a manijaka je prijavila njegova supruga.

Kako ALO! saznaje, H.S. je ćerku silovao u više navrata, a poslednji put pre nedelju dana.

-Stravično seksualno zlostavljanje trajalo je mesecima, a možda i godinama, to će biti utvrđeno tokom istrage, kaže izvor iu policije iz Kosovske Mitrovice.

Kako ALO! nezvanično saznaje, devojčica je majci ispričala da je otac napastvuje, a zatim su one otišle u policiju i prijavile silovatelje.

– H.S. je saslušan i određen mu je pritvor. Postoje određeni tragovi i dokazi koji se još uvek proveravaju, kaže naš sagovornik.

U ovom selu svi su zgroženi zbog informacije da je njihov komšija silovao ćerku. Komšije ove porodice kažu da je H.S. najverovatnije psihički oboleo jer, kako kažu, to zdrav čovek ne može da uradi.

– Sigurno je poludeo, skrenuo, jer da je normalan, on ovo ne bi učinio. Uništio je svoju porodicu, kaže jedan od komšija. B.A.

Potresna ispovest devojke

Osamnaestogodišnja devojka je policajcima u Kosovskoj Mitrovici do detalja ispričala šta joj je otac radio. Ona kaže da je on koristio svaku priliku da je siluje.

– Kazala je da je napadao kad god su ostajali sami. Njena izjava je toliko potresna da su mnogi inspektori zaplakali dok su je slušali. Svaki detalj zlostavljanja je navela, kaže izvor iz Kosovske Mitrovice.

 

Izvor: alo.rs

1 KOMENTAR

comments user
viagra from canada

I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was great. I do not know who you are but certainly you’re going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close