Svađa srpskog bračnog para će vas OBORITI S NOGU: Kada je pročitate, doći će vam da se i sami ovako posvađate sa svojim voljenim bićem

Svađa srpskog bračnog para će vas OBORITI S NOGU: Kada je pročitate, doći će vam da se i sami ovako posvađate sa svojim voljenim bićem

Znate da ste u „lagodnoj“ fazi veze/braka kada o magnete na frižideru umesto ljubavnih poruka krenete da se svađate. A znate da ste u super braku kada svađa ovako izgleda.

Mašina za pranje posuđa je glavni kamen spoticanja i najskladnijih parova, jer svako zna jedini ispravan način na koji se ona puni. Sudomašinu u stopu prati frižider, jer, opet, svako od nas zna jedini ispravan način da u njega odloži namirnice. Ali sve su to uglavnom nebitne nijanse – sve dok ne shvatite da postelju delite sa čudovištem koje ređa jaja jedno na drugo! I ako i vi imate takvog, smrtno vam zavidimo na tom božanskom miru koji imate u sebi, a morate da ga imate kada znate da vam je životni saputnik takva osoba. Ova prepiska vodila se baš zbog tih nesrećnih jaja, a evo kako je tekla:

– Zahvaljujući tvom ingenioznom izumu zvanom „naređaću 150 jaja jedno na drugo“ a zbog vakuuma koji postoji u vratima frižidera, imali smo noćas situaciju da otvorim nasilno vrata frižidera a da jaje učini ovo. I sreća pa je samo jedno! – napisala je jezgrovito ova supruga.

]

I iako i ona, i mi, i vi, a nadamo se i on znamo da je ona potpuno u pravu, suprug je imao dve primedbe u njenom izlaganju i odmah ih je i izneo:

1) Vrata se nikad ne otvaraju nasilno, pa čak i kada je vakuum u pitanju.

2) Polomljeno jaje na parketu.

Kao pravom đačetu, greške joj je ispravio crvenom olovkom, a udario je i potpis.

Prepiska, zajedno sa božanstvenim ilustracijama, s pravom je oduševila domaći deo Tviter ekipe, a mi samo možemo da kažemo da bismo voleli da se svaka naša bračna svađa vodi ovako!

 

Izvor: zena.blic.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close