NEPOZNATI MLADIĆ OTPLATIO SVE DUGOVE PENZIONERA U APOTECI: Svima krenule suze posle ovakvog divnog gesta

NEPOZNATI MLADIĆ OTPLATIO SVE DUGOVE PENZIONERA U APOTECI: Svima krenule suze posle ovakvog divnog gesta

U apoteci u Maglaju danas je nepoznati mladić odlučio da otplati sve dugove penzionera koji su imali u toj apoteci, a koji su iznosili blizu 400 maraka.

Naime, svedok ovog dirljivog i humanog čina je Zeničanin Aldin Kajmaković, koji je i celu priču podelio na Fejsbuku.

Kajmaković je napisao da je prilikom ulaska u apoteku sreo starijeg čoveka koji je radnicu pitao: „Može li do penzije?“.

„Ponavlja deka 3×2 tablete i 8,70 KM koliko košta lek da ne zaboravi. Zadesi se tu osoba koja upita prodavačicu: ‘Da li je deka pitao može li do penzije pa da tad plati ili može li mu to terapije biti do penzije?’… Nakon što apotekarka reče da on uzme na dug do penzije, momak se ponudi da plati taj lek i ako ima još nešto duga od ranije. Kad apotekarka stidljivo reče da ima još dugova i da ona tako penzionerima daje lekove na veresiju do penzije, momak je zamoli da SABERE SVE DUGOVE koji imaju penzioneri. Posle kraćeg vremena, mladić plati skoro 400 KM (oko 200 evra prim. nov), a apotekarka ostade plačući jer nije verovala da se u današnjem vremenu mogu desiti takve stvari. Ni meni nije bilo nimalo svejedno, iskreno, postideh se zbog njegovog dobročinstva“, napisao je Kajmaković.

Inače, Kajmaković je kazao da se sasvim slučajno našao u apoteci u Maglaju i prisustvovao ovom činu.

„Ostao sam bez teksta, a osećaji su bili dvojaki. Sa jedne strane sam bio presrećan zbog dobrog dela tog mladića, a sa druge strane pomalo tužan jer bih voleo da je više ovakvih pozitivnih priča“, kazao je Kajmaković.

 

Izvor: kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close