MEDICINSKA SESTRA PUŠI ZA ŠALTEROM! Nakon što je isplivao SNIMAK, oglasili se iz KLINIČKOG CENTRA (VIDEO)

MEDICINSKA SESTRA PUŠI ZA ŠALTEROM! Nakon što je isplivao SNIMAK, oglasili se iz KLINIČKOG CENTRA (VIDEO)

Ona to radi naočigled svih i uprkos činjenici što je prema zakonu u Srbiji ovakvo ponašanje u zdravstvenim ustanovama zabranjeno i kažnjivo

Još jedan skandalozan video iz Kragujevca pojavio se na društvenim mrežama.

Snimak je iz čekaonice Kliničkog centra Kragujevac, a na njemu se jasno vidi da sestra koja radi na prijemu pacijenata puši cigaretu dok čeka da neko priđe šalteru.

Ona to radi naočigled svih i uprkos činjenici što je prema zakonu u Srbiji ovakvo ponašanje u zdravstvenim ustanovama zabranjeno i kažnjivo.

Iz ove zdravstvene ustanove saopštili su da su protiv zaposlene radnice pokrenute odgovarajuće disciplinske mere. Dodaju da je službenica na snimku dugogodišnji korisnik elekstronskih cigareta i postavljaju pitanje zašto se snimak tek sada pojavio u javnosti, kada je, kako kažu, nastao još u junu ove godine.

Naime, iz ove zdravstvene ustanove saopštili su da su protiv zaposlene radnice pokrenute odgovarajuće disciplinske mere.

Dodaju da je službenica na snimku dugogodišnji korisnik elekstronskih cigareta i postavljaju pitanje zašto se snimak tek sada pojavio u javnosti, kada je, kako kažu, nastao još u junu ove godine.

 

Izvor: espreso.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close