KOMŠIJE OTKRIVAJU ŠTA JE PRETHODILO STRAVIČNOM NAPADU NA DEVOJČICU: Manijak iz tramvaja pričao sa vrapcima, nudio prolaznicima dolare, pa razlupao autobusku stanicu!

KOMŠIJE OTKRIVAJU ŠTA JE PRETHODILO STRAVIČNOM NAPADU NA DEVOJČICU: Manijak iz tramvaja pričao sa vrapcima, nudio prolaznicima dolare, pa razlupao autobusku stanicu!

BEOGRAD – Nakon što je snimak na kom se vidi seksualno zlostavljanje tinejdžerke (15) u tramvaju razbesneo javnost, policija je uhapsila osumnjičenog (37) za ovaj gnusan napad, a celo  naselje u Krnjači gde on živi je u strahu. 

Komšije su nam tako poverile da su ga se, i pre događaja koji je potresao celu Srbiju, plašile, jer je, kako navode, bio vrlo nepredvidiv i incidentan.

 

Javila nam se još jedna žrtva serijskog zlostavljača iz tramvaja: Ceo Beograd traga za muškarcem koji seksualno maltretira tinejdžerke

 

„Znamo ga kao vrlo čudnog, pričao je po parku s vrapcima, nudio okolo neke izmišljene dolare, mumlao, mlatarao rukama, svi smo ga izbegavali… Viđali smo ga prethodnih dana po kraju kako tumara okolo, a pre nego što je sinoć ušao u pekaru sedeo je sat vremena ispred, jeo čokoladicu, prvo pričao sam sa sobom, a onda i skršio celu autobusku stanicu. Ponavljao je sam za sebe: „Da li da idem na posao ili pod Ostrog“, priča  jedna komšinica koja je iz razumljivih razloga želela da ostane anonimna.

 

Podsetimo, sinoć oko 23 časova policija je dobila poziv iz pekare na Zrenjaninskom putu. Kako se saznaje, na licu mesta je radnica pekare M. J. prijavila da je muško lice M. I. (37) ušao iza pulta, uzeo nož, odsekao dva parčeta bureka stavio u kesu i krenuo napolje.

 

UHAPŠEN MANIJAK IZ TRAMVAJA! Seksualno zlostavljao tinejdžerke!

 

Posle kratkog vremena patrola ga je našla nedaleko od pekare, legitimisala i privela.Tom prilikom je utvrđeno da se radi o muškarcu koji je seksualno uznemiravao devojčicu (15) u tramvaju.

 

Izvor: kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close