Narodni lek za hemanginom

Narodni lek za hemanginom

Pročitajte i primenite narodni lek za uklanjanje hemangioma – dobroćudnog tumora krvnog suda.

Sitno isečenim listovima kedra ili cipresa, poznatog i pod nazivom drvo života, napuni se boca do grlića, prelije rakijom od žita, jačine 38-40%, i ostavi 10 dana na suncu ili blizu grejnog tela. Ovom tinkturom, hemangiom se kvasi više puta dnevno.

 

Pita sa sirom, šunkom i mladim lukom: Pecivo koje miriše na još!

 

Sok od mesnatih listova čuvarkuće (Sempervivum tectorum) presečenih uzduž i stavljenih na hemangiom, može doprineti da ovaj postepeno nestane.

I sok mesnate stabljike nevena dobijen ceđenjem stabljike u sokovniku pomaže u otklanjanju dobroćudnog tumora krvnog suda (hemangioma). Višestrukom upotrebom šveden bitera takođe se leči ovo tvrdokorno kožno oboljenje.

 

POSNI SNIKIRIKI BEZ SIKIRIKI

 

Navedeni sokovi i tinkture najviše pomažu kod običnog i crvenog mladeža, poremećaja pigmentacije, staračkih pega i belih ograničenih površina na koži (vitiligo), kao i kod otklanjanja bradavica.

Jedan dečak od dva meseca je na grudima imao hemangiom veličine pola sočiva, koji je morao da se otkloni hirurškim putem. Njegova majka se plašila komplikacija koje bi mogle uslediti posle operacije njenog odojčeta. Počela je, više puta dnevno, da hemangiom maže šveden biterom. Nestao je za, otprilike, šest nedelja.

 

Izvor: opusteno.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close