Šta su opsesije horoskopskih znakova

Šta su opsesije horoskopskih znakova

Svaki od znakova Zodijaka ima svoje opsesije koje mu svesno ili nesvesno kontrolišu život. Biku je najveća opsesija novac, a Škorpiji odanost.

Ovan je opsednut šopingom

Pripadnici ovog znaka neustrašivi su i entuzijasti u svim poljima života, pa i u svojim malim opsesijama. Stalno traže nešto novo u životu, a tu glad najčešće vole da utole u satima šopinga. Njihova opsednutost kupovinom ide iz krajnosti u krajnost u tolikoj meri da im to u potpunosti preuzima život.

Novac i luksuz glavna su opsesija Bika

Bikovi su stabilni, uporni i izdržljivi, a svi kvaliteti pomažu im da steknu dobru poziciju na poslu. Ne boje se naporno da rade, a sve s jednim ciljem, da steknu što više novca. Veliki iznos na tekućem računu omogućava im uživanje u luksuzu koji cene jednako kao i novac, ali ne ustručavaju se da ga troše na druge.

 

Srbija: Na 100 stanovnika – 122 mobilna telefona

 

Blizanci nigde ne idu bez gedžeta

Živahni i društveni pripadnici ovog znaka opsednuti su tehnikom, odnosno svim gedžetima koji im omogućavaju bolju komunikaciju sa svima koje vole. To je njihov prozor u svet, a obožavaju ih zbog slobode koju im pružaju. Isto tako slabi su na modu i spremni su ceo svoj dan da potroše na kombinovanje novih modnih trendova.

Rak žudi za uspehom

Saosećajni Rakovi uvek su spremni da pomognu, ali samo ako se to ne kosi s njihovim uverenjima. Oni jasno izražavaju svoje stavove i svima pokazuju šta im se sviđa, a šta ne. Žude za uspehom i spremni su za to da idu i iznad svojih granica. Taj uspeh je najčešće vezan uz porodični i privatni život.

Lav ima glavnu opsesiju – nadmoć

Pripadnici ovog znaka imaju određenu aristokratsku osobinu koja ih tera da u svemu budu najbolji. Upravo je to njihova najveća opsesija, nadmoć i superiornost nad drugima. Vole drugima da pokažu da se odlično snalaze na svim poljima života i neće se ustručavati da pokažu kada nisu u pravu.

 

NIŠLIJKA NAPRAVILA URNEBESNO SLAVLJE Obukla je venčanicu i proslavila RAZVOD BRAKA, pa na kraju žurke RASPLAKALA SVE GOSTE

 

Devica je opsednuta redom

Pedantne Device opsednute su redom u tolikoj meri da im se život često samo oko toga i vrti. Najviše od svega cene tačnost i disciplinu, a ako im to neko poremeti pretvaraju se u prave kraljice drame. Opsesija savršeno uređenim svakodnevnim rasporedom graniči se sa opsesivno-kompulsivnim poremećajem.

Vaga žudi za ravnotežom

Vage su sklone preteranom analiziranju, stoga ne čudi što su opsednuti životnom ravnotežom. Taj balans nastoje da postignu lepim stvarima, bilo nakitom, putovanjima ili odećom. Problem je u tome što taj svoj poriv ne mogu da kontrolišu pa šoping može da ih izbaci iz takta.

Škorpija je opsednuta lojalnošću

Pripadnici ovog znaka poznati su po svojoj misterioznoj i posesivnoj prirodi pa u životu najviše žude za iskrenošću i lojalnosti. Oni žele odnose pune poverenja, a svojom opsesijom smatraju veliku želju za znanjem. Ne libe se da pokažu svoje znanje koliko god to drugim znakovima išlo na živce.

 

Za ovaj hotel kažu da je NAJGORI NA SVETU: Jede se iz kanti za đubre, a sobe opisuju kao ZATVORSKE ĆELIJE (FOTO)

 

Putovanja su glavna opsesija Strelca

Baš kao i Ovnovima, i Strelci najviše u životu vole avanture i aktivnosti. I dok su drugi opsednuti nadmoći i iskrenim odnosima, njihova mala opsesija su putovanja i napraviće sve kako bi što češće putovali. Jedino tako mogu da se reše viška energije po kojoj su toliko poznati.

Jarac je opsednut samim sobom

I dok su drugim pripadnicima Zodijaka važnije materijalne stvari, Jarac je opsednuti samo jednom – samim sobom. On ima egocentričnu crtu koja ga tera da sve uradi u svoju korist, bez obzira povredilo to nekoga ili ne. Upustiće se u lov na uspeh i gaziti po drugima, osim ako ga strah da će izgubiti nešto još važnije ne natera da odustane.

Vodolija želi da bude najkreativnija u društvu

Šarmantni pripadnici ovog znaka imaju stalnu potrebu da budu najkreativniji u društvu. Stalno nešto stvaraju i pravi su inovatori, ali to više rade za svoju dušu nego zbog uspeha. Iako im priznanja gode, bitnija im je titula najkreativnijeg znaka u društvu.

Ribama zavisnosti nisu strane

Ribe su pravi sanjari i žive u svom svetu koji su skrojili po svojoj meri. Pripadnici ovog znaka su labilni stoga ne čudi što se lako navuku na nezdrave navike, poput brze hrane, kockanja ili alkohola. Jednom kad to probaju postaju toliko time zaokupljeni da se teško mogu izvući.

 

Izvor: 24sata.hr

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x Close

Like Us On Facebook

Close